Region

Svet

Luna Đogani nakon porođaja: Najsrećniji dan u životu!

Luna Đogani nakon porođaja kaže da je to najsrećniji dan u njenom životu! Stigla je najlepša devojčica! Hvala ti, ljubavi, volim te - napisao je on na svom Instagramu u objavi u kojoj je označio Lunu.

Luna Đogani nakon porođaja: Najsrećniji dan u životu! Screenshoot/Instagram




Luna Đogani rodila je devojčicu Miu, 15. juna, u Narodnom frontu u Beogradu, a sada se oglasila prvi put nakon porođaja.

Đoganijeva je i te kako emotivna, a poručila je i da je dan, kada je rodila svoju ćerku, njen najsrećniji dan u životu.

- Danas je u 14:42 stigla najlepša devojčica na svetu! Ovo je moj najsrećniji dan u životu! Naš plod ljubavi, živote. Nek nam je živa i zdrava, Mia - napisala je Luna na Instagramu, a zatim se svima zahvalila na lepim željama.

Inače, Marko Miljković slavi rođenje ćerkice Mie u stanu u kom žive on i Luna, gde se na slavlju orila pesma "Ti si ćerko tatin sin".


Podsetimo, Miljković je presrećan zbog rođenja naslednice, a nakon što se Luna porodila, ponosni tata uputio je svojoj supruzi i ćerkici emotivnu poruku.

- Draga moja, donela si na svet princezu moju, koju ću voleti, obožavati , sve dati i boriti se za nju uvek... Hvala ti, ljubavi, volim te - napisao je on na svom Instagramu u objavi u kojoj je označio Lunu.


 

Izražena seksualnost kod pojedinih znakova zodijaka!






Anabela Atijas za Republiku.rs oglasila i otkrila kako se oseća nakon što se njena ćerka Luna Đogani porodila.


Pevačica kaže da je sve brzo prošlo, osim poslednje nedelje, pa priznaje da je videla bebu koja liči na oca Marka Miljkovića.

- Sve što budu brinuli, ja ću da pomognem. Ne znam za druge, ja nisam skakala jer sam ja imala hiljadu scenarija u glavi. Luna je dobro, zvala me, vidim da je jako srećna što je sve dobro. Ma, predivno. Videla sam unuku, ista je tata, videla sam sliku. Preslatka je, bucka, velika, ima pre četiri kilograma, živa je i zdrava. Beba je bila velika, morao je carski rez - rekla je Anabela i dodala:


- Hvala doktorima i svima. Marko je ispao divan muž i otac, bila sam opuštena, ja sam žena koja ima malo dete, sve je bilo pobrkano, emocije su bile pomešane, a sutra putujem, imam poslovne obaveze. Drago mi je što Luna ima nekog ko brine. Ovo je velika stvar, posebno u vreme korone, bila je briga.

Na temu pomirenja sa Markom Anabela nije želela da govori.

- Neću da pričam na tu temu, najvažnije su Luna i beba, to je osetljiva tema. Svi negde idemo ka tome da njih dve budu dobro i srećne. Popili smo u čast svega ovoga. Dobila sam unuku, ljudi! - ističe Anabela.








 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/telegraf.rs

Povezane vesti:


>