Ljubav

Style

Izražena seksualnost kod pojedinih znakova zodijaka!

Izražena seksualnost kod pojedinih znakova zodijaka je lako primetna jer se oni ne libe da je pokažu. Poslušajte zvezde i nađite pravog ljubavnika!

Izražena seksualnost kod pojedinih znakova zodijaka! Svet Plus
Ako se nađete u njihovom društvu u nekom klubu uputiće vam provokativne poglede, zamišljaće vas bez garderobe… Ako volite avanture i skloni ste flertu partnere potražite među ovih 5 horoskopskih znakova.


Ovan
Ljudi rođeni u znaku ovna imaju izraženu seksualnost, a nije im problem ni da to javno pokažu. Ukoliko ih sretnete u nekom izlasku otvoreno će vam pokazati svoje interesovanje za seks, a daće vam i do znanja da vas žele imati, bez obzira da li imate partnera ili ne. Uživaju u predigri, koja je u većini slučajeva pokazatelj kakav će seks biti.

Sa njima je gotovo svako iskustvo nezaboravno. Ovnovi vole da se igraju igre dominacije, u kojoj oni vode glavnu reč, sa drugi moraju da im se pokoravaju. Uzbudljivo je, zar ne?Ribe
Ovaj se znak ne razlikuje mnogo od prethodnog. Ribe imaju neobično visok seksualni nagon i uživaju u njemu. Vrlo su posebni, jer žele da imaju odnose svaki dan, više puta dnevno.

Zato im je vrlo teško da pronađu dugoročnog partnera. One seks vide u svakodnevnim situacijama, pa su uvek spremni na akciju. Dovoljno je da vide lepu zgodnu osobu i bum, želja je već tu.

Uživaju u vizualizaciji seksa s različitim partnerima, ali dodirivanje osetljivih delova tela ono je zbog čega vrište i u stanju su da mole za još!Bik
Bikovi su izuzetno opsednuti seksom, ali za razliku od ostalih, imaju ga redovno. Vrlo su aktivni, koriste priliku da imaju seks kad i gde god im se za to ukase prilika.

Bilo da su u avionu, parku, na utakmici, oni svuda vide prilike za upoznavanje novih potencijalnih partnera. To nije loše, jer oni u tome zaista znaju da uživaju, prenosi Prva.

Devica
Devica je znak koji veoma dobro barata telom svog partnera. Kada shvatite šta sve zna bićete zapanjeni. Vole seks, ali vole kada i druga strana ima inicijativu. To je nešto što ih uzbuđuje i tera da uvek rade na sebi.

Kad su okruženi izazovnim ženama, non-stop razmišljaju o seksu. Za neke ljude to može biti grubo, ali to je način na koji one funkcionišu. Uostalom, zašto bi im neko zamerio, kada one toliko uživaju u seksu.Vaga
Kad Vage imaju seks, to je uvek dugo i nezaboravno iskustvo. One znaju da uživaju u predigri, ali vole i da svom partner pružanje višestruke orgazame i duga uživanja.

Sve će uraditi kako bi pokazali svoje seksualnim sposobnostima i kako bi privukli više žena u svoje muške odaje. Seks vide svuda - u muzici, na filmovima, čak i u hrani.

Vage se ne mogu osloboditi osećaja neprestane želje, ali im to ne smeta. Uvek su spremne na seks, flert i razmenu nežnosti.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Republika.rs

Povezane vesti:


>