Zadruga

Parovi

Oglasila se Marija Kulić i prilično je besna!

Miljana Kulić je imala je burnu nedelju u "Zadruzi" nakon perioda mira, a onda je sve eskaliralo. Oglasila se njena majka, Marija Kulić i prilično je besna!

Oglasila se Marija Kulić i prilično je besna! Screenshoot/Instagram




Miljana Kulić je u subotu na "Zadrugoviziji" nastupala sa Mišelom Gvozdenovićem i Minom Vrbaški, a ovaj nastup doneo im je pobedu, i to ni manje ni više, nego putem SMS glasova, što mnogi smatraju glavnom nagradom na ovom spektakularnom takmičenju.


Ovaj nastup i pripreme zbližile su Miljanu i Mišela, a ona se poverila voditelju Darku Tanasijeviću i priznala mu da se ponovo zaljubila u pevača, koji je počeo da joj posvećuje pažnju. Međutim, njena sreća je bila kratkog daha. Naime, Mišel je danas poručio Kulićevoj da ne želi čak ni da se druži sa njom, zbog čega je izbio konflikt.



Iako su prethodno urnisali Miljanu, zadrugari su ovog puta osudili i Mišela, jer su smatrali da se on igra sa njenim osećanjima i da nije trebalo da joj daje lažnu nadu. Celu ovu situaciju ispratila je Miljanina majka Marija Kulić, koja je na društvenoj mreži Instagram iznela svoj stav.



Naime, Marija Kulić je pratila komentare pratioca zvaničkog profila rijalitija "Zadruga" na društvenoj mreži Instagram, te tamo iznela svoj stav.







- Svako u životu zaslužuje drugu šansu, pa i Miljana. Bila je užasna u svakom pogledu, ali budimo realni da se jako promenila. Iskrenija je od velike većine u kući, emotivnija, zato je i napadaju. Iako je psihički labilna, ne krije da se leči. Zbog svega toga je i napadaju, to je moje mišljenje - napisala je jedna korisnica ove društvene mreže i fan projekta "Zadruga".


- Potpuno ste u pravu, ali greši i sada sa ovim k......... On joj joj je pa najmanje pritrebao i za druženje, a kamoli za nešto, daleko bilo, drugo. Katastrofa za sve da im se ćerka zaljubi u... - napisala je Marija kao odgovor i nije završila rečenicu.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Republika.rs

Povezane vesti:


>