Region

Svet

Region

Katarina Čas novo pojačanje glumačke postave serije Besa!

Katarina Čas je novo pojačanje glumačke postave druge sezone serije „Besa“! u kojoj joj je jedan od partnera Miloš Timotijević. Više o njenoj ulozi producenti za sada drže u tajnosti, navodeći da su veoma zadovoljni kako se Katarina uklopila u ekipu.

Katarina Čas novo pojačanje glumačke postave serije Besa! Screenshoot/Instagram
Glumac Miloš Timotijević uslikan je u društvu atraktivne slovenačke glumice Katarine Čas, koja pored regionalne, gradi i uspešnu svetsku karijeru. Njena uloga bivše striptizete Šantel u, sada već klasiku, slavnog reditelja Martina Skorsezea, „Vuk sa Vol Strita“ nikoga nije ostavila ravnodušnim. 


U čuvenoj sceni ovog hita Katarina stoji pred svojim partnerima, Leonardom Dikaprijem i Margo Robi, u plavom donjem vešu, oblepljena samo svežnjevima papirnih novčanica.

Njena sledeća velika američka produkcija bila je serija „Berlin Station“ koja prikazuje dogodovštine agenata američke tajne službe u njihovoj kancelariji u prestonici Nemačke.Katarina Čas je novo pojačanje glumačke postave druge sezone serije „Besa“ u kojoj joj je jedan od partnera Miloš Timotijević. Više o njenoj ulozi producenti za sada drže u tajnosti, navodeći da su veoma zadovoljni kako se Katarina uklopila u ekipu.

Budući da je ulogama u svojoj holivudskoj karijeri već bila na obe strane zakona, ostaje nam da sačekamo premijeru „Bese 2“ na Superstar TV kanalu i saznamo kom klanu su producenti ovoga puta priklonili lepu plavušu.


Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Espreso

Povezane vesti:


>