Zadruga

Parovi

Zadrugovizija pobednici: Neko je poneo i duplu krunu! (VIDEO)

Poslednja "Zadrugovizija" održana je noćas, a neko je poneo i duplu krunu! Nakon što se 13 grupa predstavilo, usledila je dodela nagrada.

Zadrugovizija pobednici: Neko je poneo i duplu krunu! (VIDEO) Screenshoot/Youtube





Prvi je glasao novinarski žiri, koji su činili članovi mnogobrojnih domaćih redakcija. Predstavnici sedme sile dodelili su svoje glasove, a najviše poena osvojili su Jovana Tomić Matora, Rialda Karahasanović i Kenan Tahirović. Veliki šef je i ove noći spremio bogate nagrade za pobednike, a Matora, Rialda i Kenan su se oduševili kada su videli šta su dobili i zahvalili se novinarskom žiriju što je baš njih odabrao za pobednike.



 


Korisnici popularne društvene mreže Fejsbuk dobili su priliku večeras da odaberu svoje pobednike poslednje "Zadrugovizije" aktuelne sezone, i to putem zvaničnog Fejsbuk profila "Zadruge". Publika je glasala za 13 grupa, koje su se predstavile na večerašnjem spektaklu, a došlo je vreme da se sazna ko je pobednik.


Ubedljivo najviše glasova osvojila je grupa koju čine Jovana Tomić Matora, Rialda Karahasanović i Kenan Tahirović. Oni su u bekstejdžu primili bogatu nagradu koju je pripremio Veliki šef i zahvalili se fanovima koji su ih doveli do trona. Ovo je druga nagrada koju su njih troje osvojili večeras, kako su pre toga bili i pobednici novinarskog žirija.





 


Korisnici društvene mreže Instagram dobili su priliku da putem zvaničnog profila Zadruge na ovoj popularnoj mreži glasaju za svoje favoriti, tako što su ostavljali lajkove na storije svojih favorita.



Najviše lajkovala imala je grupa Paula Hublin i Fran Pujas. Oni su u bekstejdžu primili bogatu nagradu koju je Veliki šef pripremio za pobednike Instagram glasanja, te se zahvalili korisnicima ove popularne društvene mreže što su ih doveli do prvog mesta.







 


Članovi popularne društvene mreže "Tik Tok" glasali su tokom cele noći za svoje favorite.



Kada je obavljen presek glasova, najviše lajkova na društvenoj mreži imali su Paula Hublin i Fran Pujas, te su oni postali pobednici i TikTok glasanja i odneli bogatu nagradu koju je pripremio Veliki šef. Zadrugari su dobili aplauz od svojih cimera, te su se zahvalili publici zbog koje su izbili na prvo mesto u večerašnjem glasanju.







 

 

Nedeljni horoskop za period od 14. do 20. juna 2021. godine!


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>