Style

Ljubav & Sex

Pet najveće svađalice horoskopa! Ne podnose razliku u mišljenjima!

Pet najveće svađalice horoskopa! Ne podnose razliku u mišljenjima! Neki ljudi čine sve da izbegnu sukob i generalno, ne vole svađe, dok drugi ne mogu, a da se ne prepiru sa drugima i često započnu svađu sa nekim koga sretnu...

Pet najveće svađalice horoskopa! Ne podnose razliku u mišljenjima! Svet Plus
Oni jednostavno ne mogu da podnesu razliku u mišljenjima i raspravljaju se kako bi izneli svoje stanovište i zaglavili u besmislenoj prepirci. Dakle, evo 5 baš takvih horoskopskih znakova sa kojima nikada ne bi trebalo da se svađate:


Bik
Ako započnete raspravu sa Bikovima, oni će povesti ceo svoj klan sa sobom da se svađa sa vama. Oni će se pobrinuti da okrenu sve one koje poznaju protiv vas i neće ih biti sramota zbog toga.

Rak
Rakovi će učiniti sve što mogu kako bi pobedili u svađi. Oni će izvrtati vaše reči i koristiti ih protiv vas da bi vas prikazali u lošem svetlu i ponekad mogu da pređu granicu samo da bi pobedili u diskusiji.

Lav
Lavovi će vas baciti na kolena ako započnete svađu s njima! Pobrinuće se da vas povuku dole i izvuku najgore moguće stvari iz rukava da vas napadnu i pobede u svađi.


Škorpija
Škorpioni su osetljivi ljudi, pa ne morate da brinete da li će vas udariti ispod pojasa tokom borbe. Ono zbog čega biste trebali da se brinete je da Škorpioni nikada ne opraštaju i ne zaboravljaju. Setiće se ružnih stvari koje ste im rekli i nikada vam to neće oprostiti.

Strelac
Strelci nikada neće povisiti glas tokom svađe. Reći će vam najoštrije i najpodlije stvari na mekan i suptilan način, a da otvoreno ne ispadnu “loši momci”.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Luftika

Povezane vesti:


>