Ljubav

Style

Jednoga dana, pre svog rođenja, izabrali ste svoju srodnu dušu!

Jednoga dana, čak pre svog rođenja, izabrali ste svoju srodnu dušu. Vaše duše su povezane u enegiji kosmosa i već sada možete da je osetite.

Jednoga dana, pre svog rođenja, izabrali ste svoju srodnu dušu! Svet Plus

To je osoba kojoj ne možete saopštiti sve što osećate, jer vam je vreme čitavog sveta za to prekratko...


Ovo je osoba koja vam svakodnevno poručuje koliko ste važni za nju/njeg, ali i za čitav svet.

Prepoznaćete je po jedinstvenom treptaju duše, po najlepšem osmehu i zagrljaju koji vas štiti i najlepše greje.Posle vašeg susreta više ništa nije isto!


Ništa više nije crno ili belo, već se u život useljavaju najlepše palete boja, nijansi, najdivniji zvukovi i najmudrije reči.

Prepoznaćete ga po jedinstvenom treptaju duše, po vibraciji od koje vam vibrira celo telo, ali i po šapatu vlastitog srca i intuicije.

Sigurno se pitate kada će se to dogoditi? Odgovor se krije u najmoćnijem zakonu Univerzuma - Svojim mislima i uverenjima privlačite i kreirate svoju stvarnost.

Sve što treba da uradite jeste da se podsetite da VI zaslužujete apsolutnu ljubav, poštovanje i nežnost.

Podsetite sebe da ste jedinstveno i divno biće koje u potpunosti zaslužuje da živi LJUBAV i zajedno sa njom još više se razvija.

Zato nikada ne odustajte od prave ljubavi, jer ona postoji. I čeka vas. Čeka da probudite ljubav u sebi kako biste je privukli i zajedno dosegli visine - do neba!


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/lovesensa.rs

Povezane vesti:


>