Style

Ljubav

Supermesec 24. juna pokreće pozitivu kada su u pitanju Ovan, Devica i Jarac!

Supermesec 24. juna pokreće pozitivu kada su u pitanju Ovan, Devica i Jarac! Poslednji pun mesec je bio haotično pomračenje, što je značilo da nije bilo dobro vreme za bilo kakvu mesečevu magiju – zato budite sigurni da će ovaj pun mesec to nadoknaditi.

Supermesec 24. juna pokreće pozitivu kada su u pitanju Ovan, Devica i Jarac! Svet Plus




Danima nakon što sezona Raka započne, prvi pun mesec ovog leta doživećemo 24. juna. Pun mesec u junu 2021. izlazi u zemaljskom znaku Jarca, što nas prožima novootkrivenim osećajem discipline, stavljajući fokus na našu karijeru i posao. Ova produktivna i marljiva vibracija savršena je za rasplamsavanje naših letnjih planova ili dovođenje stvari u profesionalnom životu do uzbudljivog vrhunca.

Junski pun mesec po nekim definicijama se takođe smatra supermesecom, što ga čini poslednjim supermesecom 2021. Tokom supermeseca, pun mesec dostiže vrhunac u blizini Zemlje, čineći ga da izgleda izuzetno veliko i svetlo – i da se njegova energija oseća još snažnije.


Poslednji pun mesec je bio haotično pomračenje, što je značilo da nije bilo dobro vreme za bilo kakvu mesečevu magiju – zato budite sigurni da će ovaj pun mesec to nadoknaditi.




Ovan
Retrogradni Merkur se završava 22. juna i nakon tri duge nedelje društvene izolacije, konačno možete ponovo započeti komunikaciju. Taman na vreme za snažni Pun Mesec u Raku 24. juna. Za vas ovo razdoblje znači mnogo: pomaže vam da otkrijete da je apsolutno sve povezano.

Da biste postigli zasluženi uspeh, treba vam da se osećate stabilno i podržano. Isto tako, da biste živeli u okruženju koje se zaista oseća emocionalno ispunjeno, treba da se osećate profesionalno nadahnuto. Pod ovim živahnim Mesecom, odvojte vreme da identifikujete sopstvena sidra: Šta vas drži prizemljenim?

Niste ista osoba kakva ste bili početkom meseca, i to je lepa stvar. Neka vam sjaj ovog magičnog Meseca osvetli put – na kraju krajeva, leto tek započinje!







Devica
Fuj! Kakav mesec! I kao da to nije dovoljno, postoji još jedan važan nebeski događaj u junu: 24. juna Pun Mesec u Jarcu osvetljava kosmos, aktivirajući područje vaše natalne karte koja upravlja umetničkim izrazom.

Osećate se inspirisano da svojom živom maštom proširite horizonte, pa sada shvatate da vas vaš jedinstveni kreativni glas obaveštava o svim aspektima vašeg života. Kako možete svakodnevno sebi uliti još više individualnosti?

Svakako, možda neće svi razumeti vaš rad … ali kada je u pitanju kreativnost i poslovna energija, na pravom ste putu. Ne slušajte kritičare, Device. Mrzitelji će i dalje mrzeti, ali to nije vaš problem. Samo napred, snažno!









Jarac
Jedino Pun Mesec u vašem prokletom znaku 24. juna 2021. godine osvetljava nebo. Zahvaljujući ovom lunarnom događaju konačno ćete se osećati spremnim da obradite sve informacije za koje ste do sada imali samo nagoveštaje. Ovo je važno vreme da zapamtite da ne možete da kontrolišete druge.

Možda nećete uvek biti zadovoljni tuđim izborima, ali, na kraju krajeva, isključivo ste vi odgovorni za svoje ponašanje … uključujući i način na koji reagujete na teške situacije. Shodno tome, ovaj Pun Mesec može služiti dubokom duhovnom otkriću.

Odnosi su uvid u sopstveni identitet, pa što više raspetljate unutrašnje delovanje vaših partnerstava (romantičnih ali i poslovnih), to dublje razumete svoje želje, potrebe i očekivanja.

I dok krećemo u drugu polovinu godine, verujte da će ova bogata samosvest u svakom smislu biti neverovatno važna, u poslovnom naročito. Uživajte u vožnji!

 

Dijeta vam ne uspeva? Gomila vam se salo na stomaku?




Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Luftika

Povezane vesti:


>