TV Show

Parovi

Cakana: Ja ne dozvoljavam da moj muž igleda bolje od mene!

Cakana oplela po onima koji imaju određeno mišljenje o ženama, a onda se osvrnula i na svog supruga. Ja ne dozvoljavam da moj muž igleda bolje od mene!

Cakana: Ja ne dozvoljavam da moj muž igleda bolje od mene! Screenshoot/Instagram




Muškarci izgledaju sveže, a žene zborane, da su sedi muškarci otmeni, a žene sa sedama dobijaju epitet starice i da zrelost muškarca čini privlačnim, a ženu čini mudrom bakicom.


U emisiji "Magazin In" kod Sanje Marinković, pored Zorane Pavić, Vere Matović, Ćane, Zlate Petrović, bila je i Dragica Tadosavljević Cakana



Voditeljka Sanja Marinković se dotakla teze da sa godinama muškarci izgledaju sveže, a žene zborane, da su sedi muškarci otmeni, a žene sa sedama dobijaju epitet starice i da zrelost muškarca čini privlačnim, a ženu čini mudrom bakicom.








- Sve zavisi od žene. Ja ne dozvoljavam da moj muž igleda bolje od mene, može da izgleda samo tu negde blizu. Najžalosnije je što to jeste istina, što smo mi i bake, i kuvarice, i čistačice, i domaćice, i kad treba pevačice, a oni su strašni šmekeri zato što su samo dobili par sedih i malo borica – priča Cakana u jednom dahu.



- Muškarcima treba samo parirati – zaključuje pevačica u emisiji "Magazin In"



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>