Region

Svet

Petar Strugar prodaje stan jer ne želi da živi blizu Milice Todorović!

Petar Strugar navodno je odlučio da proda stan u elitnom delu Beograda jer ne želi da živi blizu Milice Todorović! On u tom stanu zapravo nikada nije ni živeo...

Petar Strugar prodaje stan jer ne želi da živi blizu Milice Todorović! Screenshoot/Instagram
Glumac Petar Strugar nedavno je postao otac drugi put, a sada navodno prodaje luksuznu nekretninu u elitnom delu Beograda gde živi i njegova bivša devojka pevačica Milica Todorović.

Prema rečima izvora "Kurira", glumac u tom stanu nikada nije živeo. Kupio ga je pre dve godine, otprilike u periodu kad je upoznao Milicu Todorović i počeo da se zabavlja s njom, pa je uglavnom boravio kod nje, dok je svoju nekretninu izdavao pod zakup.


Takođe se navodi i da je vrednost nekretnine najmanje 150.000 evra.

Komšije Petra Strugara rekle su da ga stalno viđaju s majstorima koji rade na adaptaciji glumčevog stana pre nego što ga proda sledećem vlasniku.

"Petra često viđamo, uglavnom je s majstorima. Uskoro bi trebalo da proda taj stan, ali hoće prvo da ga renovira. Dok je bio s Milicom, svakodnevno smo ga viđali. Otkad je prekinuo vezu s njom, ovde dolazi mnogo ređe. Čula sam da se njemu taj stan ne dopada zbog lokacije i da zato hoće da ga proda", rekla je jedna od Petrovih komšija, dok su drugi istakli da i nije baš druželjubiv:


"Iskren da budem, on je dosta čudan, viđam ga, ali je uvek sam ili sa jednim drugom. Dok je bio s Milicom, bio je drugačiji. Mnogo je povučen. Pročitao sam u novinama da je dobio sina i ostao sam u šoku, čak smo se prijatelj i ja našalili s njim kada smo ga sreli. Pitali smo ga da li je istina to što se piše, na šta nam je kratko rekao: 'Jeste, postao sam ponovo tata' i platio turu pića povodom toga".

Petar se nije oglašavao ovim povodom.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Mondo


>