Region

Svet

Ivana Banfić posle svih nedaća hrabro nastavila dalje!

Imala je blistavu karijeru, duet sa Merlinom, prošla kroz pakao, povukla se iz javnosti, a danas izgleda izgleda neprepoznatljivo! Ivana Banfić posle svih nedaća hrabro nastavila dalje!

Ivana Banfić posle svih nedaća hrabro nastavila dalje! Screenshoot/Instagram
Pop pevačica Ivana Banfić pre dvadesetak godina imala je veliku popularnost u čitavom regionu, a iza sebe ima burnu prošlost.

Banfićeva je bila u braku sa menadžerom Robetom Magićem, koji je trajao dvanaest godina, a pevačica se zatim razvela i odala alkoholu.

Prijavila se na klinku za odvikavanje 2005. godine i uspela da prebrodi težak period.

Kako je hrabro nastavila život dalje, Ivana Banfić je pronašla ljubav svog života, Krunu Ladišića.

 

Horoskop: Stiže vreme sreće i ljubavi! Novca i uspeha neće faliti!

- Bilo je tužno, bolno prihvaćanje svega toga, ali ja sam borac i prihvatila sam sve što se dogodilo. Isplakali smo se, otišli na hodočašće do Marije Bistrice. Pešačili smo 64 kilometra i tamo sam zapalila sveću za tu malu dušicu. U molitvi sam pronašla mir - rekla je svojevremeno Ivana za "Hello".

Ubrzo je stigla sreća u vidu njenog sina Jana.

- Suočila sam se sa drugom trudnoćom, a potom i velikim strahom da se ne ponovi isti scenario. No, evo ga, hvala Bogu, živ je, zdrav, srećan i veseo. Srećna sam i zahvalna na tom velikom daru - ispričala je tada.Ivana je prošle godine rešila da sebi nađe novi izvor prihoda. Kako je kuvanje i pisanje blogova sve popularnije svuda u svetu, i ona se odlučila da snima emisiju o kuvanju, čime se posvetila u mesecima koji su usledili.

Ivanu, podsetimo, region najviše pamti po duetu sa Dinom Merlinom, "Godinama".

 

Kristijan Golubović davi Kristinu zbog Mine Vrbaški! (VIDEO)
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Alo


>