Svet

Region

Miloš Biković u romantičnoj komediji - Brak iz inata!

Miloš Biković u simpatičnoj, romantičnoj komediji pod nazivom "Brak iz inata"!  Premijera ovog filma u Rusiji će biti u februaru. Kako je Miloš Biković opisao nadolazeći film gledaoci će uživati u priči o ljubavi, strahu, iskrenosti, ali i lepoti života.

Miloš Biković u romantičnoj komediji - Brak iz inata! Screenshoot/Instagram
Miloš Biković posle velikog uspeha filmova Sluga i Hotel Beograd, ali i pauze od skoro dve godine, konačno je spreman da se vrati na rusku filmsku scenu.

Glumac je na svom Instagram profilu podelio sa obožavaocima radosne vesti. On je otkrio da je napokon posle dve godine spreman za početak snimanja novog filma u Rusiji. Premijera ovog filma u Rusiji će biti u februaru. Reč je o još jednoj simpatičnoj romantičnoj komediji pod nazivom “Brak iz inata”.Kako je Miloš Biković opisao nadolazeći film gledaoci će uživati u priči o ljubavi, strahu, iskrenosti, ali i lepoti života. Zanimljivo je i to da će se Biković ovog puta priključiti producentskoj ekipi, kao i da će mu partnerka u filmu biti ruska lepotica Asmus Kristina, koju na Instagramu prati više od 4 miliona obožavalaca. Režiju filma potpisuje Sofija Karpunina.Gledaoci u Srbiji će, sigurni smo, imati priliku da pogledaju ovaj film u domaćim bioskopima, a Miloša trenutno pratimo nedeljom uveče na RTS 1 u seriji Magomaev. Ono čemu se svi radujemo i iščekujemo taj trenutak jeste vreme da film “Hotel Beograd” doživi svoju repriznu premijeru u Srbiji, budući da mu je korona pomrsila konce, a zatim i da u vidu TV serije stigne na naše male ekrane.Nažalost, to se neće dogoditi pre jeseni, prema dosadašnjim planovima i razvoju situacije se sa koronom.


"Priča o ljubavi, strahu, iskrenosti ali i lepoti života... Nasmejaćemo vas i vratiti u bioskope. Vidimo se uskoro!" - napisao je Biković na svom Instagram profilu.
Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/filmitv.rs

Povezane vesti:


>