Ljubav & Sex

Style

Ljubav & Sex

Škorpija, Blizanci, Lav i Vaga privlače ali su i dvolični!

Škorpija, Blizanci, Lav i Vaga privlače ali su i dvolični, to ide pod ruku sa njihovim karakterom! Prevešće vas žedne preko vode...

Škorpija, Blizanci, Lav i Vaga privlače ali su i dvolični! Svet Plus

Šta misle, šta planiraju, šta vole, šta ih odbija - to je večita misterija sledećih horoskopskih znaka, pa u istoj menri koliko to suprotnu stranu koja je u kontaktu sa njima zna da iritira, isto toliko zna i da privuče. Pogotovu ako je u pitanju suprotni pol.Škorpija- voli igru dubokih strasti. Spušta se u dubine duše, kako svoje tako i od partnera. Tada oseća njegov strah i tada počinje njegova igra dvoličnosti. Radi sve što druga strana očekuje ali onda ničim izazvan okreće novi list i tada je partner u šoku!

Pomišlja odmah: "šta je ovom čoveku u glavi" jedno priča , drugo radi. Ali opet ta njegova dvoličnost u zavođenju i te kako privlači suprotni pol. Žene jednostavno žude za tom emotivnom klackalicom. Škorpija to zna i zato uvek igra igru emotivne dvoličnosti! Uvek je u prednosti jer oseća vaš strah koji koristi kako njemu odgovara.


Blizanci- Merkurova deca. Priča tj komunikacija je ono na šta žene padaju. Obasipanje komplimentima a opet opušena i lagana konverzacija sa dozom seksualnog udvaranja. Sve savršeno upakovano i skockano sa lepom leptir mašnom.

Njegova vretenasta građa i besprekorna komunikacija su njegovi aduti. NJegova dvoličnost je u tome što kako pažnju poklanja vama isto takoje poklanja još minimum par žena. On uživa u dvoličmom udvaranju. Ako ga želite samo za sebe to je malo teže...On bira kada se prepušta samo jednom partneru.Lav- svestan je svojih aduta kao pojava. Gde on uđe sve su oči uprte u njega. Dvoličnost je nešto što ide pod ruku sa njegovim karakterom. Želi da bude prvi i omiljen ali ne samo kod jedne žene već kod njih više. Da svakoj on bude prvi jedinstveni i neponovljivi. Svakako uspeva u tome. Raskoš i sjaj , lepu energiju on daje i uzima sve! Lav je jednostavno lovac na ženske emocije.Vaga- dvoličnost i vaganje je njegovo srednje ime. To kod Vage nikako nećete primetiti na prvu loptu. Potrebno je dosta ljubavnog i životnog iskustva da se Vaga ukapira. Sličan je Lavu ali sve radi na mnogo sofisticiraniji način. Ima pojavu kao Lav, mozak i komunikaciju kao Blizanac a lepotu i lakoću zivljenja ima urođenu. Lav lovi, Vaga flertom osvaja. Žene uživaju njegovom društvu i njegovoj naklonosti. Svo vreme ovog sveta im posvećuje.Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/magazinnovosti

Povezane vesti:


>