Region

Svet

Seka Aleksić kroz suze o ocu: Brat ga je udarao po glavi!

Traumatični detalji iz detinjstva! Pevačica Seka Aleksić kroz suze progovorila o ocu! Moj brat ga je udarao po glavi jer je otac tukao majku! 

Seka Aleksić kroz suze o ocu: Brat ga je udarao po glavi! Screenshoot/Instagram
Pevačica Seka Aleksić progovorila je o traumatičnim detaljima iz detinjstva, koje je prošla zbog oca Milorada.

- Moje odrastanje bilo je u siromaštvu. Jako siromašno. Sećam se dve situacije, kada je otac nasrnuo na majku. Moj brat je skočio na njega, uhvatio ga za glavu i našao prvo što mu je bilo pri ruci da ga udari. Bio je dete, moj brat. Udarao ga je po glavi, da bi se on sklonio sa majke jer ju je tukao - kazala je Seka Aleksić.

- To su strašno stresne situacije i slike koje se nikad ne zaborave. Nikad se to ne briše iz glave - dodala je ona, a potom se i rasplakala u jednoj emisiji.

Sekin otac preminuo je pre četiri godine.

 

Jelena Batos, bivša devojka Nenada Alesića, napravila pometnju! (VIDEO)
- Tata mi nedostaje puno, sećam se njega veoma često. Kad čovek izgubi roditelja, bez obzira što ja sa mojim tatom nisam bila svakodnevno, ima perioda kad se smo se čuli jednom godišnje. Kad čovek izgubi roditelja, definitivno ode jedan deo njega, i to se ne vraća - rekla je Aleksićeva nedavno za "Kurir", pa dodala:

- Moj tata je doživeo da vidi Jakova, kad se rodio. To je neki momenat koji pamtim. Žao mi je što nije video Jovana, ali obzirom da je video Jakova, jako sam srećna. Posle toga, bukvalno posle 3-4 nedelje je preminuo. Kad se to desi čoveku se vraćaju slike iz detinjstva, falio mi je tata u životu. Mama me je sama odgajala. Ne može niko ko je razveden da kaže "Dovoljno je što živi sa jednim", nije dovoljno. Ljubav nedostaje. Nikad nije isto kad odgaja jedan roditelj. Vidim po mojoj deci. Nisam osoba koja podržava razvode, koliko god kao Hrišćani možemo da oprostimo nekome, trebalo bi. Velika je tragedija, ostavlja ožiljak deci. Živa sam i zdrava sam, ali imam ožiljke.

 

Nedeljni horoskop za period 30. maj - 6. jun 2021. godine!

Ljubavni horoskop za mesec Jun! Svemir je spremio iznenađenje! 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>