Zadruga

Parovi

Kakav haos u rijalitiju Zadruga! Kristijan nasrnuo na Mišela! (VIDEO)

Kakav haos u rijalitiju "Zadruga 4"! Kristijan Golubović nasrnuo na Mišela Gvozdenovića! Pljuvao je i vređao pevača pa ke obezbeđenje moralo da bude u pripravnosti.

Kakav haos u rijalitiju Zadruga! Kristijan nasrnuo na Mišela! (VIDEO) Screenshoot/Youtube
U toku je emisija "Pitanja novinara", naredna tema koja je otvorena, ticala se Mišela Gvozdenovića i njegovog odnosa sa Kristijanom Golubovićem

Od kako zadrugari već neko vreme ne razgovaraju, Mišel je prizno da su mu teške reči bivšeg prijatelja, ni malo prijatno nisu pale.


Rekao je da si prodao veru za večeru? - pitala je novinarka.


Pa loše je, on ima pravo na to, ali nisam to očekivao od njega. Ja tvrdim da on greši, ali ima pravo da govori šta hoće. Ovo me i zabolelo i uvredilo. I da se pomirimo, ovo nikada ne može da bude kao što je bilo. Priđe on meni, zagrli me, ja njega... I kada mi je porodicu izvređao, to mi je bilo baš...Pogodilo me, mogao sam da mu kažem svašta, a nisam suzdržao sma se. Rekao sam da neću da ga vređam, on je godište moje majke, ne bih mogao da... Neko to isticanje sebe, spuštanje drugijh. On to voli, to može da se složi dosta zadrugara sa mnom. ja to ne volim - rekao je Mišel za početak.


Ja sam po karakteru i po svemu podizač. Dižem jude, ku*čeve, mumije da ožive. Digao sam i Mišela, obukao, oživnuo, i videli ste šta smo u ekonomskom napravili. Njega je opalio kompleks od drugih ljudi, koji su uspeli da utiču na slab karakter koja je on bio, i to je izazvalo da se on pokupi i da ode iz paba i proda veru za večeru. Govorio je ružno i Čorba, ali znam d anikada ne bi napustio bedem za koji sam se trudio, davao i ostalo. 90 odsto daje sada Čorba, a ovaj neće ni jedan. Bilo bi nam bolje, bili bismo jači i snažniji. Uvek su mene poštovali, Čorbu donekle, a njemu su govorili ono što se nama zamera. Zbog njih je promenio sebe i napustio pab. Moje kritike traju sedam meseci, a nakon 10 dana, kako su napadali Čorbu za Maju, on se setio da ode. Mišel je pi*ka karakterna, smrad...Nemoj da ti lupam šamare - zapretio je Kristijan i pljunuo Mišela.
Judo jedna! - vikao je Golubović.

Izvređaj me do kraja! - dodao je Mišel Gvozdenović.

Pi*ko jedna! - dodao je Kristijan.

Odgovaraćeš za ovo! - dodao je Mišel.

Go*no jedno, nemoj da izazivaš, jeba*u ti sve u usta kada izađeš napolje, smrdi ti iz usta na go*na - nastavljao je Kristijan.

 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com


>