Region

Svet

Novak Đoković otkrio šta planira po završetku karijere!

Njegova najveća želja nema veze sa tenisom! Novak Đoković otkrio šta planira po završetku karijere! Ne znam da li će to biti sledeće ili za pet godina...

Novak Đoković otkrio šta planira po završetku karijere! Screenshoot/Instagram
Novak Đoković nedavno je otvorio dušu za italijanski list „Spekio“, nedeljno izdanje čuvene „La Stampe“. Tom prilikom najbolji teniser sveta govorio je o porodici i karijeri, ali i planovima po povlačenju iz profesionalnog sporta.


‒ I dalje želim da idem na fakultet. Ne znam da li će to biti sledeće ili za pet godina, ali cilj mi je da dobijem bar diplomu osnovnih studija. Prilično me rastužuje što to nisam uspeo da uradim kao mladić, iako sam veoma zahvalan na svemu što imam. Na kraju, fakultet nije rezervisan samo za decu, na predavanja možete ići i posle četrdesete. To je kuća znanja, a ja sam veoma radoznao ‒ ispričao je i otkrio šta bi voleo da studira.‒ Oblast koja me najviše zanima svakako je zdravlje, ali voleo bih da studiram antičke civilizacije i arheologiju. Prosto želim da razumem ono što me u ovom trenutku najviše zanima. Danas mnogo toga možete da obavite onlajn, što je za mene možda i najbolja opcija budući da sam teniser i tata ‒ ispričao je Novak Đoković, ne krijući da mu je roditeljstvo ujedno najteži „posao“, jer Stefan i Tara rastu, a brojne obaveze ne dozvoljavaju mu da im se posveti onoliko koliko bi želeo.

 

Novak Đoković je odrastao u uslovima gde je sanjao da bude voljen! 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Hello


>