Region

Svet

Mirka Vasiljević i Vujadin Savić vesti o trudnoći dočekali s velikom radošću!

Glumica Mirka Vasiljević i njen partner fudbaler Vujadin Savić nikad nisu krili da žele veliku porodicu i da bi voleli da dobiju i četvrto dete, pa su vesti o trudnoći dočekali s velikom radošću. 

Mirka Vasiljević i Vujadin Savić vesti o trudnoći dočekali s velikom radošću! Screenshoot/Instagram
Ono što ih je dodatno usrećilo je rezultat testa iz kojeg su saznali da im se ispunila želja da će posle dva sina i ćerke, ljubav moći da pruže još jednoj devojčici.- Mirka je u petom mesecu trudnoće, vest da je u blagoslovenom stanju oduševila je Vujadina i nju. Odavno žele još dece, tako da je ova trudnoća bila planirana, a kad su saznali da će dobiti ćerku, sreći nije bilo kraja. Oduševljenje su podelili samo sa najbližima, hteli su sve da drže u tajnosti dok se ne vrate u Beograd i dok prođu ti prvi meseci blagoslovenog stanja. Mirka svakako planira da se porodi u našoj prestonici, kako bi bila bliže porodici i imala pomoć, a želi i da joj trudnoću vodi doktor kojeg zna i koji joj je vodio prethodne trudnoće - otkriva izvor.


- Kao i prethodnih puta, nije zahevna trudnica, odlično se oseća. Prilično je aktivna jer vodi računa o tri deteta, posvećena im je i zaista je brižna majka. Potrebno joj je puno energije kako bi ispunjavala svakodnevne obaveze, a otkad su saznali da je trudna, Vujadin joj pomaže i više nego ranije kako ne bi bila opterećena. Uz nju i decu je uvek tu kad mu treninzi i utakmice to dopuštaju. Deci su saopštili da će dobiti seku i svi jedva čekaju da im porodica postane bogatija za još jednog člana.Pripreme za devojčicu još uvek nisu počele, ali će uskoro.

- Pripreme za prinovu nisu počele jer su Mirka Vasiljević  i Vujadin Savić i dalje u Ljubljani, ali čim kroče u Beograd počeće sa opremanjem sobice i kupovinom stvari. Vraćaju se uskoro, krenuli su sa pakovanjem i pripremama. Ovog puta povodom trudnoće neće praviti veliko slavlje jer se čuvaju tokom pandemije, ali jedva čekaju da vide najbliže pa da sa njima podele sreću - zaključuje izvor, prenosi Blic.

- Trenutno sam u haosu, selimo se iz Ljubljane. Vujadinu je gotova pozajmica - rekla je Mirka.

Podsetimo, lepa glumica je u više navrata rekla kako često poželi da u naručju drži još jednu bebu.

- Volela bih da se još jednom ostvarim u ulozi majke. Pošto naše najmlađe dete sada ima šest godina, prosto čovek zaboravi te trenutke, pa se ja zaželim tako nečega - rekla je nedavno Mirka.

- Da mogu da biram, volela bih da dobijemo devojčicu, da naša ćerka ima sestru i da malo smanji muške igre - zaključila je Mirka Vasiljević. 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Blic


>