Ljubav

Style

Zašto muškarci najčešće traže razvod, a nije u pitanju prevara!?

Zašto muškarci danas najčešće traže razvod, a nije u pitanju prevara, odnosno prevara nije na prvom mestu. Razlozi zbog kojih muškarci ostavljaju svoje žene su brojni.

Zašto muškarci najčešće traže razvod, a nije u pitanju prevara!? Svet Plus




Za razvod braka se jednako odlučuju i žene i muškarci, međutim, koji su to razlozi zbog kojih muškarci najčešće napuštaju svoje partnerke?


Većina ljudi bi pomislila da je glavni razlog zbog kojeg se muškarci odlučuju na razvod braka preljuba. Međutim, razlozi zbog kojih muškarci ostavljaju svoje žene su brojni.



Zanemarivanje fizičkog izgleda


Jedan od prvih razloga zbog kojih se muškarci odlučuju za razvod braka je kad žena s godinama prestane da se doteruje. Pritom, oni svakako ne zahtevaju da konstantno budete sređene i našminkane, ali smatraju da ne treba da prestanete da vodite brigu o sebi.

Svesni su činjenice da se žene menjaju tokom godina, a ponajviše nakon trudnoće. Međutim, prave veliku razliku između nekoliko kilograma viška i prekomernog debljanja. Muškarcu je bitno da njegova žena vodi računa o kosi, noktima, da se redovno depilira i da vodi brigu o svojim zubima.






 

Ovo su najokrutniji znakovi horoskopa! Oprezno sa njima!







Uvođenje različitih zabrana


Drugi razlog zbog kojeg se muškarci odlučuju za razvod braka je kada svoju partnerku doživljavaju kao svoju majku. Muškarci svakako ne vole da im uvodite zabrane i da im određujete kada i šta će raditi. Ako često čuju “ne” od strane svoje partnerke, vremenom će steći osećaj kao da žive sa svojom mamom.


Zvocanje


Zvocanje je treća na listi sitnica koje muškarci retko praštaju i zbog kojih je moguće da će tražiti razvod braka.

Ovo takođe može dovesti do otuđenja partnera jedno od drugog jer će vremenom partner početi sve manje da vas sluša i da obraća pažnju na vas.










Finansije


Finansije igraju veoma važnu ulogu kad je u pitanju bračni i porodični život, zbog čega i predstavljaju čest razlog zbog kojeg se partneri razvode. U slučaju da se ne slažete sa partnerom na koji način bi trebalo da trošite zajednički novac, vremenom će nastati i drugi, veći problemi, zbog kojeg se vaš muškarac može odlučiti da treba da se razvedete.




Vaspitavanje dece


Ako se vi i vaš partner ne slažete oko načina na koji bi trebalo da vaspitavate svoje dete, to može biti još jedan razlog nestanka ljubavi.

Savet je da svakako pokušate da se dogovorite oko obaveza koje su vezane za vaše dete i da ih podelite. Isto tako, muškarac će verovatno tražiti ravod braka ukoliko ste vi previše fokusirani na decu i kuću, a malo vremena posvećujete njemu. Pokušajte da izbalansirate svoje obaveze i da odvojite vreme samo za vas dvoje, prenosi Objektiv.


 

Deset stvari koje znate samo ako ste u horoskopu BIK!

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/objektiv.rs

Povezane vesti:


>