Region

Svet

Davor Badrov i Sandra Afrika oduševeli fudbalsku legendu Andreasa Bremea!

Pevači Davor Badrov i Sandra Afrika, u vikendu za nama, radno su posetili Minhen. Razlog njihovog dolaska u Nemačku, ovoga puta nije bila pesma! Njih dvoje su oduševeli fudbalsku legendu Andreasa Bremea!

Davor Badrov i Sandra Afrika oduševeli fudbalsku legendu Andreasa Bremea! Promo
,,Na preporuku mog prijatelja Zlatana Karabega, otputovao sam za Minhen i pozvao koleginicu Sandru Afriku da zajedno učestvujemo u jednom poslovnom poduhvatu. Dočekao nas je legendarni nemački fudbaler Andreas Breme ( najpoznatiji po postizanju pobedničkog gola Nemačke protiv Argentine na SP 1990.godine). 


Uz pesmu, mnogo lakše se sklope dogovori.  Za sada smem da kažem, da je jedan od najuspešnijih ljudi u Nemačkoj, Jens Stiegele, stao iza ove ideje. Narednih nedelja, otkrićemo više detalja ( žvakaćemo zajedno ,,ON") ,  rekao je kroz osmeh Badrov u zvaničnoj izjavi za medije". Ne čudi popularnost Badrova u dijaspori! Njegov aktuelni singl ,,Kilometri sad nas dijele”, nedeljama je bio u vrhu trendinga širom dijaspore, a  da li će nas Davor Badrov i Sandra Afrika  možda obradovati duetom, saznaćemo uskoro?!

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com


>