Ostalo

Smeno

Džun Davitasvili najpopularnija vidovnjakinja: Ovi znakovi mogu da osvoje svet!

U Rusiji je Džun Davitasvili najpopularnija vidovnjakinja svih vremena, a otkrila je koja tri horoskopska znaka imaju ono što je potrebno da se bude uspešan. Ovi znakovi mogu da osvoje svet!

Džun Davitasvili najpopularnija vidovnjakinja: Ovi znakovi mogu da osvoje svet! Svet Plus
U SSSR-u su je zvali fenomenom. Često se bavila i isceljenjem pa je stoga lečila poznate ljude.


Ono što o Džun najviše pamte je njena tvrdnja da su samo tri horoskopska znaka stvarno posebna, te da taj znak imaju ljudi koji mogu da osvoje ceo svet.

Evo o kojim horoskopskim znacima je reč:OvanŽivot Ovna je poput rolokoster, a sve zbog njihovog posebnog karaktera. Predstavnici ovog horoskopskog znaka, kako je Džun verovala, stalno žele sve odjednom. Ali zaboravljaju da život nije bajka i da nisu u zemlji čuda. Međutim, kombinacija više različitih okolnosti može dati slične rezultate. S druge strane, spremnost Ovna na bilo kakav ishod i žrtvu je ogromna garancija uspeha. Ovaj horoskopski znak je otvoren i iskren, njegovi predstavnici su puni zanimljivih trikova i spremni su da pokušaju da ih primene - uvek je interesanstno.Lav


Lav je grabežljivac, to jest onaj koji nije smao spreman da uništi sve na svom putu, već i onaj koji zan da čeka. Ako ste dobro upoznati sa čak jednim Lavom, verovatno već znate koliko vešto mogu da čekaju i koliko mogu biti teške njihove strateške igre. Džun je primetila da je njihova sposobnost čekanja ponekad jednostavno neverovatna - to mogu biti godine doslednog i jasnog očekivanja trenutka kada morate da napravite oštar priliv energije, niz aktivnosti i na kraju dobijete zasluženu nagradu. Istovremeno, Lavovi ne mogu odustati ako nisu uspeli. Oni će smisliti novi plan i krenuti dalje. Sposobnost ovog znaka da preuzme kontrolu nad sobom jednostavno je neverovatan.
Ribe


Džun je verovala da je ovaj horoskopski znak svakako podcenjivan, ali uzalud. U početku tihe Ribe, brzo sve savladaju u novom timu, ne vole sporove i nesmetano kreću ka svom cilju. Uprkos činjenici da Ribe izgledaju zatvoreno, u njihovoj se glavi zapravo događa aktivan misaoni proces. Sve dok se pitate zašto su tako čudne i udaljene, Ribe brzo istražuju celu situaciju i preuzimaju kontrolu nad apsolutno svim. Uvek su jedan korak ispred. Oni znaju kako da deluju krajnje pasivno u periodu kada se drugi svađaju. Oni znaju da zarade novac na način kome nika ne bi palo na pamet - to je veština koju Ribe efikasno koriste.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Still


>