Zadruga

Parovi

Kija Kockar ismejala Ša, pa se prebacila na Kristijana Golubovića!

Kija Kockar ismejala repera Nenada Aleksića Ša, pa se prebacila na Kristijana Golubovića! Opšte je poznat Kijin stav o prevari, a ona neretko koristi svoj oštar jezik da osudi ljude koji varaju. 

Kija Kockar ismejala Ša, pa se prebacila na Kristijana Golubovića! Screenshoot/Instagram
Pevačica i pobednica "Zadruge 1", Kristina Kija Kockar, javno je prevarena u prvoj sezoni najgledanijeg rijalitija u regionu. Iz "Zadruge 1" je izašla kao pobednica, osvojivši srca publike i vredne nagrade, a iako se činilo da će uspeti i da sačuva supruga, nakon završetka rijalitija došao je kraj i njenom braku sa pevačem i "Pinkovom zvezdom" Slobodanom Slobom Radanovićem.


Opšte je poznat Kijin stav o prevari, a ona neretko koristi svoj oštar jezik da osudi ljude koji varaju. Kada je Nenad Aleksić Ša prevario svoju surpugu Ivanu sa Tarom Simov u "Zadruzi 4", Kija se oglasila i osudila reperov potez. Posebnu pažnju privukao je i njen komentar na reperove suze, koje je prolio nakon jedne od žestokih svađa sa Tarom.

Kija je tada okačila video gde Ša plače, i grohotom se nasmejala situaciju u kojoj se reper nalazi.Nedavno je u "Zadruzi 4" došlo i do još jedne javne preljube. Kristijan Golubović, koji je preko 8 meseci veličao svoju surpugu Ivanu, prevario ju je sa pevačicom Kristinom Spalević, a kada je uhvaćen na delu, priznao je šta je sve radio sa njom.Kristijan se od tada potpuno opustio sa pevačicom, a zatim počeo da iznosi detalje iz svog braka, koji, po njegovom mišljenju, nije bio idiličan. Iako tvrdi da i dalje voli, ceni i poštuje svoju suprugu, Golubović je zadrugarima ispričao kako su mu smetale Ivanine zabrane, kao i da je sa Kristinom pronašao ono što nije imao godinama - uzajamno poklapanje, energiju i smeh bez prestanka.

Kristijan je tokom jedne od ispovesti i zaplakao, a Kija nije ostala imuna na ove izjave i Golubovićeve suze. Pevačica uz ove vesti na svom Tviter profilu napisala sledeći komentar:

Fuj! Evo plačemo kolektivno - bila je ironična Kija, a pored komentara stavila je i emodži koji povraća.

 

Kristijan Golubović u suzama! Ispovest kakvu do sada nismo čuli! (VIDEO)

Kristijan Golubović ostao bez porodice zbog se*sa sa Kristinom!
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>