Region

Svet

Duško Tošić podgrejao glasine o razvodu!

Duško Tošić je boravi u Beogradu i fotografisan je sa ćerkama. Fudbaler turskog kluba podgrejao glasine o razvodu!

Duško Tošić podgrejao glasine o razvodu! Screenshoot/Instagram
Duško Tošić svaki slobodan trenutak koristi kako bi proveo sa ćerkicama Atinom i Nikom, te je i sada, tokom boravka u Beogradu, uživao u vremenu sa svojim mezimicama.


Fudbaler je sa ćerkama, koje ima iz braka sa Jelenom Karleušom, uživao u jednom popularnom beogradskom restoranu. Oni su zajedno bili na ručku, vreme proveli u prijatnom ćaskanju.

Međutim, ono što je svima zapalo za oko jeste da Jelena nije bila nigde u bliznici. Ovo je već ko zna koji put da Duško i Jelena provode odvojeno vreme sa svojom decom. Prvo je on išao sa njima na putovanje, zatim ih je sama vodila pevačica. Jelena je sa decom, a bez Duška provela i uskršnje praznike.

 

Kristijan Golubović u suzama! Ispovest kakvu do sada nismo čuli! (VIDEO)

Kristijan Golubović ostao bez porodice zbog se*sa sa Kristinom!Izgleda da su spekulacije o krahu braka poznatog para sve glasnije, a njihovi potezi samo dodatno dolivaju ulje na vatru.

Podsetimo, pre nekoliko meseci otkrivena je tajna afera Duška Tošića i dizajnerke Ane Jovanović. Iako je Jelena oštro negirala da joj je suprug neveran, dokazi koji su potom isplivali govore suprotno.

 

Osvanula fotografije navodne ljubavnice Dušaka Tošića pre operacija!

Viber

Autor: O.J
Izvor: Republika.rs


>