Ostalo

Sme�no

Molitva čuvenog psihologa Džozefa Marfija! Sve je ostvarivo!

Molitva čuvenog psihologa Džozefa Marfija! Sve je ostvarivo u životu samo ako pravilno iskoristimo moć naših misli i želja. On je verovao da sve u životu možemo da dobijemo, samo onda kada u to čvrsto i verujemo. 

Molitva čuvenog psihologa Džozefa Marfija! Sve je ostvarivo! Svet Plus




Dr Džosef Marfi (1898.-1981.), irski je doktor filozofije i teologije, bio je jedan od najvećih svetskih stručnjaka iz oblasti misticizma i dinamike uma, kao i autor brojnih bestselera, među kojima i knjige Moć podsvesti.

 

Zagovornik je teorije da je sve u životu ostvarivo, samo ako pravilno iskoristimo moć naših misli i želja. On je verovao da sve u životu možemo da dobijemo, samo onda kada u to čvrsto i verujemo. 


Među brojnim knjigama koje je objavio je i "Magična moć uma" u kojoj se nalazi ova molitva. 

 

Mnogi ljudi tvrde da im je upravo ova molitva promenila život. Kažu da su, nakon čitanja ove molitve, u njihovom životu počela da s zbivaju prava čuda - događaji koje im je bilo teško i da zamisle.

 

Molitva mora da se čita ujutro i uveče u polusnu, a evo kako glasi: 

 




“Božji darovi su moji darovi. Uzimam svaki trenutak ovog dana da slavim Gospoda. Sa mnom, božanski sklad, mir i obilje. Božanska ljubav dolazi od mene, blagosiljajući sve koji dođu u moje okruženje. Božanska ljubav me sada leči. Neću da se bojima zla, jer Bog je sa mnom. Uvek sam okružen svetom aurom božanske ljubavi i moći. Potvrđujem, osećam, znam i verujem odlučno i pozitivno da čari Božanske ljubavi i budnosti usmeravaju, leče i brinu za sve članove moje porodice i one koje volim.



Opraštam svima i iskreno šaljem Božansku ljubav, mir i dobrotu svim ljudima, gde god oni bili. U centru mog bića je svet, svet Boga. U ovoj tišini osećam Njegovu moć, vođstvo i ljubav Njegove svete prisutnosti. Ja sam božanski vođen svim svojim putevima. Ja sam čist kanal Božanske ljubavi, istine i lepote. Osećam da kroz mene teče njegova reka mira. Znam da su svi moji problemi razrešeni u umu Boga. Božiji putevi su moji putevi. Reči koje kažem idu tamo gde ih pošaljem. Radujem se i zahvaljujem, znajući da ću dobiti odgovor na svoju molitvu. I tako je. "

 

Čitajte iskreno i osetite ovu molitvu, samo u tom slučaju će ona biti i delotvorna. Ova molitva je univerzalna. Odgovaraće svakoj osobi i pomoći da se poboljša život.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Still

Povezane vesti:


>