Region

Svet

Hurricane na prvoj probi u Roterdamu oduševile kritičare!

Hurricane na prvoj probi u Roterdamu oduševile kritičare! Na sajtu "wiwibloggs", najpopularnijem kritičkom sajtu kada je u pitanju Evrosong, naše predstavnice dobro su ocenjene.

Hurricane na prvoj probi u Roterdamu oduševile kritičare! Screenshoot/Instagram




Srpske predstavnice na ovogodišnjem Evrosongu, grupa "Hurricane" imale su prvu probu u roterdamskoj areni "Ahoy" danas popodne. 

Popularne uraganke dobro su odradile probu i oduševile prisutne. One su na sebi imale različite, ali slične kostime u crnoj boji sa šljokicama - dok su se Ksenija Knežević i Sanja Vučić odlučile za kraće varijante, Ivana Nikolić je nosila kombinezon. Sve tri su obule visoke potpetice, ali to ih nije sprečilo da igraju za vreme probe i izvode dobro uvežbanu koreografiju. 






Na sajtu "wiwibloggs", najpopularnijem kritičkom sajtu kada je u pitanju Evrosong, naše predstavnice dobro su ocenjene. 

 - Prateći vokali su preglasni toliko da bi prosečni gledalac mogao da ih optuži za "lip syncing" (sinhronizacija usana - tehnički izraz za usklađivanje pokreta usana osobe koja govori ili peva sa pevanim ili govornim vokalom.) Možda je to kompliment, ali nije najbolji izgled za one koji pesmu ocenjuju na osnovu kvaliteta produkcije i jasnoće glasa - napisali su na tom sajtu. 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Alo

Povezane vesti:


>