Region

Svet

Luna se potresla što narod i njeni fanovi u tolikoj meri pljuju Anabelu!

Luna se potresla što narod i njeni fanovi u tolikoj meri pljuju njenu majku Anabelu! Anabela Atijas krenula je stopama ćerke Lune Đogani i zeta Marka Miljkovića i otvorila svoj Youtube kanal zbog čega je doživela strašnu osodu naroda.

Luna se potresla što narod i njeni fanovi u tolikoj meri pljuju Anabelu! Screenshoot/Instagram
Anabelu  Atijas su podsetili da je prva pljuvala zanimanje svoje ćerke i zeta i pričala kako je njihov posao nelegalan i kriminalan.


Treba joj zvati inspekciju

„Kako ono beše Sikter kanal se bavi nezakonitim kriminalnim radnjama, a ti si verovatno dobila licencu za poštenje, dobrotu i majčinstvo?’, ‘Žena koja je klela nerođeno unuče, fuj’, ‘Monstrum majka koja je prodala sopstveno dete, bolesnica koja je klela nerođeno unuče, sramota’, ‘Trebaju vlasti da se pozabave tvojim kanalom, bilo te je sramota čime se Luna bavi, pa si i ti krenula time da se baviš, užas’, ‘Neka ti tema za naredni video bude kako sam klela nerođenu decu Marku, a sad moja ćerka nosi njegovo dete, ili kako prodati rođeno dete zarad vlastitih ciljeva’, ‘Veštica je tvoje ime’… - rekao je izvor za Svet.


Ovo su samo su neki od komentara ispod Anabelinog prvog snimka na Youtube kanalu. I dok njen muž besumučno pokušava da ih obriše, samo se ređaju novi. Luna se potresla što narod i njeni fanovi u tolikoj meri pljuju njenu majku da je izdala javno saopštenje i zamolila ih da to ne čine:

– Zamoliću bez ikakvog hejta, mržnje i gluposti. Svako ima pravo da se bori za svoj dinar, jutjub je budućnost – napisala je Luna Đogani, a prenosi Svet.

 

Nedeljni horoskop! Lav treba da se spusti na zemlju! 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Svet.rs

Povezane vesti:


>