Ispovesti

Ljubav

Jeziva ispovest! Zarobili devojku i mučili je, a spas je našla u deterdžentu!

Jeziva ispovest koja je šokirala i policiju! Zarobili devojku i mučili je, a spas je našla u deterdžentu! Zbog simptoma koje je imala, uplašili su se da je u pitanju korona virus!

Jeziva ispovest! Zarobili devojku i mučili je, a spas je našla u deterdžentu! Svet Plus
Srpska državljanka (22) zlostavljana i primoravana na prostituciju u gradiću blizu Bolonje. Policija otkrila jezive detalje.


Srpska državljanka (22) prošla je pakao u Italiji, gde je bila namamljena preko društvenih mreža. Policija Bolonje saopštila je na konferenciji za novinare da je devojka bila primoravana na prostituciju, mučena i izgladnjivana, i da se spasla tako što je pila deterdžent zbog čega je završila u bolnici.


Devojci iz Srbije, iz porodice loše materijalne situacije, mladić je na Fejsbuku obećao brak u Italiji, ali kada je stigla u Pjanoro Vekio kod Bolonje, njegova porodica ju je zarobila i terala da se prostituiše.

Nesrećnoj devojci je rečeno da mora da "odradi" 400 evra, koliko joj je lažni mladoženja poslao da bi doputovala u Italiju. Držana je zatvorena, uz stalni nadzor. Davali su joj jedan obrok dnevno, terali je da prosi i prostituiše se.


- Devojka se na kraju otrovala da bi pobegla, pila je deterdžent danima i izgubila strašan broj kilograma, čak 30. Dobila je i temperaturu i njeni mučitelji su pomislili da ima koronu. U bolnici je ispričala šta je proživela i oni su uhapšeni - rekla je zamenica asistenta komesara bolonjske policije, Elena Jolanda Čeria, prenosi Mondo.Uhapšeno je četvoro članova te porodice, majka, otac i dva sina. Terete se za kidnapovanje, neovlašćeno zatvaranje, primoravanje na prosjačenje i prostituciju.

 

Često perete kosu? Pogledajte zašto to nije poželjno!
Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Republika.rs

Povezane vesti:


>