Ljubav

Style

Obratite pažnju! Nekada ne treba gubiti vreme na drugi sastanak!

Obratite pažnju! Nekada ne treba gubiti vreme na drugi sastanak! Jednostavno produžite dalje! 

Obratite pažnju! Nekada ne treba gubiti vreme na drugi sastanak! Svet PlusOdlasci na sastanke i upoznavanje sa potencijalnim partnerom ponekad mogu da budu stvarno frustrirajući. Nažalost, ne možemo uvek na prvom sastanku da znamo da li je neko za nas ili nije, ali ako primetite ove četiri stvari na prvom sastanku, bolje je da ne idete na drugi.


Loše ponašanje

Obratite pažnju na ponašanje svog potencijalnog parntera na prvom sastanku. Ako se ne ponaša primereno i ne poštuje vaše granice, ne očekujte da će na drugom, trećem... sastanku da uzme u obzir i vaše želje i potrebe.

Takođe, budite obazrivi ako je reč o osobi koja često menja raspoloženje ili lako dolazi u konflikte. Ako se tako ponaša na prvom sastanku kada žele da ostave dobar utisak, zamislite kako će tek ubuduće....Previše intimno

Ako vam se već na prvom sastanku učini da je ponašanje vašeg potencijalnog partnera na bilo koji način preterano, budite pažljivi. Ukoliko je reč o osobi koja na prvom dejtu deli previše ličnim informacija, moguće je da je vrlo "emocionalno zahtevna".

Pa, ako pri prvom susretu počne da vam priča o traumi iz detinjstva, verovatno je bolje da sve ostane samo na tom prvom sastanku...

Takođe, nije dobar znak ni ako na vašem prvom dejtu deli kritike o svojim bivšima ili bilo čemu drugom – stručnjaci kažu da preterane kritike mogu biti znak da je reč o osobi koja voli da kontroliše sve.

Čuvajte se i onih koji se trude da svima udovolje jer to često znači da nemaju samopoštovanja.Neodlučnost

Ne može da odluči gde ćete da idete, šta će da jede, pije... Imajte na umu da je neodlučnost jedan od znakova manjka samopouzdanja. A to kasnije u vezi može da stvara velike probleme...Jednosmerni razgovori

Prvi sastanak možda nije uvek najprijatniji, ali je to sjajna prilika da se dvoje ljudi upoznaju. Zato, ako vaš potencijalni partner cele večeri priča samo o sebi, moguće je da je reč o samoživoj, egocentričnoj osobi.

S druge strane, nije dobro ni ako ne priča ništa o sebi, već vam samo postavlja pitanje i ispituje jer možda na taj način pokušavaju da sakriju nešto od vas.
Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Pink

Povezane vesti:


>