Style

Ljubav & Sex

Zloće i dobrice horoskopa! Gde ste vi ovde?

Možda vas raspored horoskopskih znakova, poređanih od najvećeg do najmanjeg "zloće" iznenadi. Zloće i dobrice horoskopa! Gde ste vi ovde?

Zloće i dobrice horoskopa! Gde ste vi ovde? Svet Plus
Svako ima zlu crtu u sebi, ali kod nekih znakova je ona ipak izraženija i naglašenija.

 

Ovo je spisak horoskopskih znakova poređanih od najvećeg do najmanjeg "zla":Škorpija – najopakiji horoskopski znak

 

Bez previše neizvesnosti, pehar za najzlobniji horoskopski znak odlazi u ruke Škorpije! Ličnost Škorpija puna je zamršenih slojeva, a ipak su osobine koje najsjajnije blistaju njihova lukavost i prepredenost. Poslušajte naš savet i nemojte im se zameriti.

 

Lav – glavni spletkaroš

 

Sasvim je prirodno da znak koji voli pažnju ima zlonameran um. Lav voli da bude zvezda i učiniće sve da ostane u središtu pažnje! Lav je horoskopski znak koji će najverovatnije postati poznat i nije spreman ništa prepustiti šansi. Ako mu se nađe na putu ostvarenja njegovih ciljeva, on ga samo pregazi.

 

Devica – zli genije

 

Devica je jedan od najinteligentnijih horoskopskih znakova, iako često koriste mozak da bi smišljali zle planove. Devica se na površini može ponašati slatko i nevino, ali ispod svega toga verovatno smišljaju mnoštvo lukavih planova.

 

Ovan – čuvajte se njegove osvete

 

Kao jedan od tri znaka vatre, ličnost Ovna je prirodno agresivna i nikada neće dopustiti da se nešto dogodi protiv njegove volje. Ovan je definitivno eksplozivan, ali ovaj horoskopski znak uživa i u planiranju osvete neprijateljima.Bik – nezaustavljiv u pitanju zla

 

Svi znaju da je Bik jedan od najtvrdokornijih horoskopskih znakova, ali jeste li i vi znali koliko su zli? Bik nije horoskopski znak koji lako prelazi preko ičega i zaista ima problema sa opraštanjem i kretanjem dalje.

 

Jarac – voli spletke i intrige

 

Jarac je poznat po hladnom i proračunatom karakteru što ga čini pravom silom. Jarac je pametan znak i uvek pametno bira bitke; njihov intelekt znači da mogu da nadmudre apsolutno svakoga.

 

Vodolija – ima zle trenutke

 

Ličnost Vodolije prilično je opuštena i slobodoumna dok se ne osete zarobljeno u neugodnim situacijama. Kad god se Vodolija oseća napadnutim, njegova zla strana se pojavljuje i nastupi pakao, uprkos tome što su prilično pozitivan horoskopski znak.

 

Blizanci – zli su slučajno

 

Kao jedan od najpričljivijih horoskopskih znakova, Blizanci iskreno vole da budu okruženi drugim ljudima i ne bi ni sanjali da smišljaju zle planove i napade, jer se naprosto koncentrišu na pozitivu. Blizancima treba više mira i ljubavi nego bilo šta drugo.Rak – previše dobar

 

Kao jedan od najosetljivijih horoskopskih znakova, ne treba čuditi da Rak nije među "zlim znakovima". Rak je ljubavnik, a ne borac i prvom prilikom se okreće od sukoba i drame. Zao može postati samo ako "pukne" nakon dugotrajnog trpljenja.

 

Strelac – borac protiv zla

 

Kad bismo morali da imenujemo najbezbrižniji i srećniji horoskopski znak, predložili bismo Strelca. Kao najduhovitiji horoskopski znak, Strelac je prezauzet zbijajući šale da bi se koncentrirao na svetsku dominaciju i druge zle stvari.

 

Ribe – mrze loše vibracije

 

Ribe nemaju zli atom u svom telu i pokušavaju da izbegnu negativnost kad god je to moguće. Ribe su jedan od najdražih horoskopskih znakova i bez obzira na to koliko ih puta povrede, nikad neće reagovati negativno.

 

Vaga – najplemenitiji znak

 

Vaga je jedan od tri horoskopska znaka koja su previše "dobra", što znači da su beznadežni kad je zlo u pitanju. Opraštaju neviđeno brzo, treba im dugo da se naljute, uvek sagledavaju dobru snagu nekog i daju opravdanje za njegove zle postupke.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Still


>