Region

Svet

Region

Anđelka Prpić o ulogama: Nosila sam haljine Nataše Bekvalac!

 Do pre tri godine niko nije bio u poziciji da odbija uloge. Danas je druga priča - rekla je glumica. Anđelka Prpić o ulogama, nosila sam haljine Nataše Bekvalac!

Anđelka Prpić o ulogama: Nosila sam haljine Nataše Bekvalac! Screenshoot/Instagram

Glumica Anđelka Prpić prisetila se svoje prve velike uloge, lika Čarne u seriji "Žene sa Dedinja", koju je odigrala pre deset godina.

- Lepa je priča o mojoj prvoj ulozi. Volim tu seriju, a posebno prvu sezonu. Temeljno sam se spremala. Imali smo problem da za Čarnu nađemo kostime. Kostimograf Ivana Rabrenović stalno je mislila da još nešto fali, a onda je nestala sa seta i došla nakon 15 minuta s velikim džakom. Donela je stvari Nataše Bekvalac, koje je ona nosila na nastupima. Imala sam u seriji nekoliko Natašinih kostima. Dragan Mićanović kao partner, o tome sam mogla samo da sanjam... Nekad te stvarno bog pomiluje - ispričala je Anđelka za "TV Ekran".

Pored serije "Jedini izlaz", koja se trenutno emituje, a u kojoj Anđelka igra glavnu ulogu, glumicu je publika nedavno imala priliku i da gleda u sitkomu "Radio Mileva".

- Mnoge moje kolege negativno komentarišu hiperprodukciju serija. Ali i u knjižari nije svaka knjiga na polici dobra, niti će preživeti i postati jednog dana književni klasik. Svako treba da uzme da pročita šta želi, a isto važi za serije. Da bi publika napravila razliku između dobrog i lošeg, mora da postoji ponuda - istakla je glumica.


Na pitanje kako bira uloge, odgovorila je:

- Najvažnija mi je dobra priča, ali to nije uvek slučaj. Nekad vam jednostavno treba novac ili želite da radite s tim rediteljem ili kolegom. Trudim se da biram uloge koje me pokreću.


Kako kaže, do skoro glumci nisu bili u prilici da odbijaju uloge.

- Do pre tri godine niko nije bio u poziciji da odbija uloge. Danas je druga priča, ali nema nečeg što nisam odigrala a da sam zažalila - rekla je Anđelka za pomenuti medij.Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/telegraf.rs


>