Zadruga

Parovi

Alen Hadrović se u tazbini, po svemu sudeći, odlično snašao!

Bivši zadrugar Alen Hadrović se u tazbini, po svemu sudeći, odlično snašao - on je s osmehom na licu pozirao sa Majinim roditeljima, bratom i sinom, sa kojima je uživao u porodičnom ručku.

Alen Hadrović se u tazbini, po svemu sudeći, odlično snašao! Screenshoot/Instagram
Nakon nekoliko dana koje je provela sa sinom Andrijom u rodnom Kovinu, bivša zadrugarka vratila se svom dragom u naručje, a sada su zajedno posetili njene roditelje u Kovinu, za šta su imali dobar povod, rođendan njenog oca.


Emotivna veza sada već bivših zadrugara Maje Marković i Alena Hadrovića opstala je i po njihovom izlasku iz rijalitija - on je, naime, strpljivo čekao da njegova lepša polovina napusti imaginarijum, da bi mogli da nastave da uživaju u svojoj ljubavi, a o tome koliko mu je nedostajala dovoljno govori to što ju je u Šimanovcima dočekao buketom cveća, šampanjcem i luksuznom limuzinom.


Maja i Alen brzo su postali nerazdvojni - nakon nekoliko dana koje je provela sa sinom Andrijom u rodnom Kovinu, bivša zadrugarka vratila se svom dragom u naručje, a sada su zajedno posetili njene roditelje u Kovinu, za šta su imali dobar povod, rođendan njenog oca.


Alen se u tazbini, po svemu sudeći, odlično snašao - on je s osmehom na licu pozirao sa Majinim roditeljima, bratom i sinom, sa kojima je uživao u porodičnom ručku, a fotka koja je nastala tom prilikom dovoljan je znak da je Hadrović prihvaćen od strane Markovića, koji ga već sada smatraju članom porodice. 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Alo

Povezane vesti:


>