Region

Svet

Javnost u šoku! Oglasio se Darko Lazić!

Posle drame u Brestaču javnost u šoku! Oglasio se Darko Lazić!  Pusti te priče, ceo život nešto ke**ju o meni! Te jesmo, te nismo, samo čekam da bude da sam ja trudan, Bože sačuvaj. 

Javnost u šoku! Oglasio se Darko Lazić! Screenshoot/Instagram
Privatni život folk pevača Darka Lazića ponovo intrigira domaću javnost, zbog sve učestalijih glasina o mnogobrojnim problemima u njegovom odnosu sa verenicom Marinom Gagić.

Prema najnovijim pričama koje kruže, Darko i Marina stavili su tačku na svoj odnos - mediji prenose da je Gagićeva sa sinom Aleksejom napustila Lazićev porodični dom u Brestaču, dok se pevač i dalje ne izjašnjava. Sve što je rekao za domaće medije jeste da je došlo do svađe, ali da će sve biti u redu.

- Pusti te priče, ceo život nešto ke**ju o meni! Te jesmo, te nismo, samo čekam da bude da sam ja trudan, Bože sačuvaj. Sve je okej, malo smo se posvađali, kao i u svakoj zajednici što postoje svađe, ništa strašno… Naopako, ne znam šta da kažem. Zajedno smo, porečkali smo se malo, svađa kao svađa, sve će biti okej – objasnio je pevač za Telegraf.rs.

 

Marijana Mićić na ulici udarala svog psa! (VIDEO)
Kao da ove glasine nisu dovoljne, usledila je nova, najšokantnija - naime, posle navoda u pojedinim medijim da je Darko navodnoi tokom jedne rasprave sa Marinom u naletu besa uzeo čak i pištolj i pucao u televizor, pevač se ponovo oglasio i sve porekao.

- Bože sačuvaj više, majko rođena... Naravno da nije tačno, to su takve gluposti... Debeli demant, ovo je preterano - rekao je Lazić.

 

Narodni kalendar tačniji nego horoskop! Verovanja vezana za svaki mesec u godini!


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Alo

Povezane vesti:


>