Region

Svet

Dragana Mićalović otkazala svadbu sa bogatim biznismenom!

Dragana Mićalović otkazala svadbu sa bogatim biznismenom! Glumica se sa partnerom sporazumno rastala. Shvatili su da nisu jedno za drugo!

Dragana Mićalović otkazala svadbu sa bogatim biznismenom! Screenshoot/Instagram
Njih dvoje su se, prema navodima medija sporazumno rastali još pre nekoliko nedelja, ali glumica o tome nije želela da priča javno.


Glumica Dragana Mićalović (30) raskinula je sa biznismenom Stevanom Purićem (33), uprkos pričama da su za ovo proleće planirali venčanje, dok su sada isplivali razlozi za hrah romanse.

Dragana i Stevan su stavili tačku na njihovu ljubav, dok se o njihovom zakazivanju venčanja šuškalo još od prošle godine. Kako piše "Stori", shvatili su da nisu jedno za drugo, dok je Mićalovićeva rešila da se u potpunosti posveti poslovnim obavezama i još uvek ne želi da se vezuje.

Njih dvoje su se, prema ovim navodima, sporazumno rastali još pre nekoliko nedelja, ali glumica o tome nije želela da priča javno.
 

Frizura koju ćete prosto obožavati! Gotova za 30 sekundi! (VIDEO)
Mićalovićeva i Purić su odlučili da ostanu dobri prijatelji, te među njima tokom raskida nije "letelo perje", a da li će tako i biti pokazaće vreme.

Stevan Purić je biznismen i vlasnik benzinske pumpe u Beogradu. Njegova bivša supruga Jovana se svojevremeno takmičila u "Zvezdama Granda". Sa njom je dobio tri ćerke: Niku, Zaru i Bjanku. Nika Purić (12) je poznata po učešću u muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice", u kojem je ostvarila zavidan uspeh. 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Alo

Povezane vesti:


>