Ostalo

Smeno

Žute mrlje na belim majicama! Problem rešen za čas!

Žute mrlje na belim majicama! Problem rešen za čas! Kako bi spasila vašu odeću natopljenu znojem, Karolin Forte, direktorka Laboratorije za kućne aparate i proizvode za čišćenje na "Good Housekeeping" institutu, podelila je svoje metode za uklanjanje mrlja od znoja sa belih majica i omiljenih košulja.

Žute mrlje na belim majicama! Problem rešen za čas! Svet Plus
Kod nekih ljudi znojne žlezde luče znoj u većim količinama, pa se te osobe često ne usuđuju da obuku omiljenu belu majicu ili košulju, upravo zbog tih žutih mrlja koje ostaju ispod pazuha. 


Međutim, mrlje se ne stvaraju samo zato što se mnogo znojite nego njima doprinose i antiperspiranti koje koristite. Kako bi spasila vašu odeću natopljenu znojem, Karolin Forte, direktorka Laboratorije za kućne aparate i proizvode za čišćenje na "Good Housekeeping" institutu, podelila je svoje metode za uklanjanje mrlja od znoja sa belih majica i omiljenih košulja.


Kako ukloniti mrlje od znoja s belih majica?

Na mrlje od znoja sunđerom nanesite sirće, a zatim deterdžent za pranje sudova. Zatim majicu stavite na pranje na najvišoj temperaturi koji tkanina može podneti, a možete dodati i sredstvo za izbeljivanje. I nikako bele majice nemojte sušiti u mašini za sušenje veša, već isključivo na suncu, jer toplina sušilice može mrlje učiniti još trajnijim.Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/tuzalnski.ba.

Povezane vesti:


>