Ljubav

Style

Najtemperamentnija ljubavnica u horoskopu!

Najtemperamentnija ljubavnica u horoskopu, uvek diktira tempo u seksu i voli poze u kojima je dominantna. Glava joj je erogena zona ali duboko u sebi priželjkuje romansu!

Najtemperamentnija ljubavnica u horoskopu! Svet Plus
Ona je temperamentna i erotična. Uzbuđuju je ljubavne avanture i eksperimentisanje u krevetu.

Uvek diktira tempo u seksu i voli poze u kojima je dominantna.

Ljubav i seks za nju su odvojene kategorije.

Kad je seks u pitanju, tačno zna šta želi, uživa u predigri i svakom delu partnerovog tela, a sklona je i preterivanju.

Pogađate, to je žena Ovan.


1. Mnogo vole seks
Za njih seks je igra, zabava, a kada su u vezi mora ga biti u izobilju.

2. Seks u tačno određeno vreme im gasi strast.
Implusivni su, nestrpljivi i spontani u svim segmentima života. Kad požele seks, to je to, nema ugovaranja ni čekanja. Ako konstantno odlažete ili se vadite na glavobolju, polako će se hladiti.

3. Malo su agresivni.
Ko još ne doživljava dominaciju i grubost kao predigru?

4. Vole da vas “jure”.
Ne, njih ne pale mirne, snene oči partnera koje ih gledaju kao u Boga. Vole iskren kompliment, ali ih može zavesti samo osoba koju će bar malo juriti, oni moraju da “ulove” svoj plen. Kada prođu tu fazu, onda se možete opustiti i gledati kako vas zavode.
5. Ne očekujte povezivanje u krevetu.
Mogu da vole i budu romantični, ali jedina situacija u kojoj će vam se duboko zagledati u oči je kada ih šokirate “bezobraznim rečnikom”. Vole intimnost i jaku mentalnu povezanost, kao i intelektualne debate (o začinjenim jelima), ali to ne znači da ćete se zajedno kupati uronjeni u kupku i obasjani plamenom sveća. Ne koristite izraz “voditi ljubav”.6. Žure.
Ako ste ikad pokušali da seks sa Ovnom započnete predigrom, onda znate da je ona trajala oko tri minuta pre nego što je hteo da pređe na glavnu stvar. A onda kada počne, voli onako kako živi – brzo i divlje.7. Kad su završili, završili su.
Ako ostanu da se maze i leže u krevetu posle seksa znajte da u tom trenutku misle kako im je vruće, gladni su, žele da ustanu i naprave sendvič, provere mejl. Ne radi se o tome da ne uživaju u vremenu provedenom s vama, već ne mogu dugo da miruju.8. Stidljivost ne prolazi.
U krevetu budite odvažni ili idite da spavate. Ne pali ih zamračivanje, pokrivanje, sakrivanje, misionarska poza.9. Pale ih čudne stvari.
Moć, debate, takmičenje, gladijatori, roler kosteri, ožiljci, vatra, brza kola, mačevi, boks,…

10. Glava im je erogena zona.
Bilo šta, masaža temena, povlačenje kose, čupanje, uvrtanje pramena,…sve to ih pali.11. Jako brzo prelaze iz vrućeg u hladno.
Oni žive ekstremno. U utorak će vam izjaviti večnu ljubav i imati ekstremni izliv strasti, a u petak će vas blokirati na mrežama (u subotu će vas odblokirati jer će shvatiti da su previše impulsivno postupili).

Onda, posle svega, biće jako zbunjeni što ste ljuti. Ako vaš Ovan odjednom nestane, do toga je došlo jer ste: imali seks s njim prerano, delovali ste previše slabo, povredili ste ga, osetio je da ste neiskreni. Ovo poslednje je obično kap koja preliva čašu.
12. Negde duboko u sebi žele romansu.
Važno je samo da shvatite da se radi o drugačijoj vrsti romanse od uobičajene.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Noizz

Povezane vesti:


>