Region

Svet

Dara Bubamara i Toni završili svoju ljubavnu priču zbog ljubomore!

Pevačica Dara Bubamara i Toni završili svoju ljubavnu priču zbog njene ljubomore! Kako izvor tvrdi Darin mladi izabranik nije više mogao da podnese folkerkinu posesivnost.

Dara Bubamara i Toni završili svoju ljubavnu priču zbog ljubomore! Screenshoot/Instagram
Radojka Adžić nije više u ljubavi sa Tonijem koji je 21 godinu mlađi od nje jer on nije mogao da podnese njenu ljubomoru na svaku žensku osobu koja je u njegovom društvu. 


Iako je par pokušavao da reši svoje probleme i spasе vezu, kap koja je prelila čašu desila se nedavno i tada je Toni rešio da definitivno stavi tačku na romansu s Darom.

- Dara je Toniju doslovno svakodnevno počela da dosađuje zbog konstantnog prebacivanja za svaku sitnicu. Međutim, Dari je najviše smetalo to što je njen dečko uvek u društvu devojаka svojih godina, zbog čega je imala nekoliko ljubomornih ispada. Kada je shvatio da to više neće moći da kontroliše, Toni je rešio da preseče i stavi tačku na njihovu vezu - počinje priču izvor blizak nekadašnjem paru za „Alo!“ i objašnjava:- Kada su tek počeli da se zabavljaju, oboje su bili svesni da njihova veza ne može da uspe ukoliko bude bilo ljubomore, pa je Toni otpočetka Dari stavio do znanja da neće menjati svoje navike zbog nje. S druge strane, Dara je pristala ne njegove uslove i svesno je prihvatila činjenicu da se njenom dečku svakodnevno nabacuju mlade i atraktivne devojke. Međutim, Bubamari je vremenom sve to počelo da smeta, izgubila je poverenje i samopouzdanje i nimalo joj nije bilo lako što je svaka devojka u Tonijevom okruženju zgodna i mlada. Zbog toga mi je često pridikovala, a to je bio razlog njihovih čestih svađa - kaže izvor.


Inače, pevačica i mladi biznismen bili su u vezi oko devet meseci, a Darin izabranik bio je dovođen i u vezu s voditeljkom Dušicom Jakovljević.

- Toni bez problema može da dobije koju god poželi. Oduvek su mu se dopadale devojke koje su starije od njega, ali mladalačkog duha. Odnos sa Darom je funkcionisao sve do trenutka dok ona nije počela da ga guši, nakon čega je on rešio da prekine kontakt s njom. Zbog eksponiranja na društvenim mrežama, oboje su doživeli brojne neprijatnosti i osude na račun razlike u godinama, što Toni više nije želeo da trpi. Sada je spreman da krene dalje i da bude u vezi s nekom mlađom devojkom - rekao je dobro obavešten izvor.

Inače, Dara i njen bivši partner nakon raskida otpratili su se i na društvenim mrežama, odakle su obrisali i sve zajedničke fotografije.

Podsećamo, Dara i Toni privukli su ogromnu pažnju javnosti fotografijama i snimcima sa zajedničkih luksuznih putovanja, a Maldivi, Doha i Dubai samo su neke od destinacija koje su posetili. Adžićeva je jednom prilikom istakla da je uz dečka pronašla emotivnu, ali i finansijsku sigurnost.- Jako lepo živim, on mi je omogućio putovanja i gleda me kao kraljicu - rekla je svojevremeno Bubamara. 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Alo.rs

Povezane vesti:


>