Zadruga

Parovi

Kristijan Golubović ostaje bez porodice!

Kristijan Golubović će ovoga puta zaista ostati bez porodice s obzirom na to da je njegovo zbližavanje sa Kristinom Spalević do te mere iziritralo njegovu suprugu Ivanu, da je odlučila da angažuje advokata.

Kristijan Golubović ostaje bez porodice! Screenshoot/Instagram





Ivana je, naime, odlučila da Kristijanu Goluboviću oduzme starateljstvo nad ćerkom Verom i želi da se vodi kao samohrani roditelj.


- Ona je sa advokatom napisala molbu Centru za socijalni rad i navela kako Kristijan nije podoban da bude otac, kako ne učestvuje u odrastanju ćerke i da je za dete opasno da bude u njegovoj blizini. Pre njegovog ulaska u rijaliti, Ivana mu je rekla da mu je jendom oprostila bliskost sa drugom ženom, misleći na Staniju, ali drugi put neće. Do skoro je poštovao njihov dogovor, međutim kada je čuo da brani njegovoj porodici da viđa malu Veru, naljutio se na nju i moguće je da ovo sa Kristinom radi namerno, ne zbog emocija, njega ne vode nagoni, ume on i te kako da se kontroliše. Poludeće kad čuje šta mu Ivana radi iza leđa i neće joj dozvoliti da mu oduzme dete- kaže izvor blizak porodici za "Svet".

 

Kristijan Golubović: Žena je bila ljuta, nisam ispoštovao dogovor!

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Svet.rs

Povezane vesti:


>