Style

Ljubav & Sex

Možda su vam prijatelji ali astrolozi smatraju da su tračare!

Možda su vam prijatelji ali astrolozi smatraju da su ova tri znaka najveće tračare Zodijaka! Prosto ne mogu da drže jezik za zubima!

Možda su vam prijatelji ali astrolozi smatraju da su tračare! Svet Plus
Koliko god vam bili dobri prijatelji, astrolozi smatraju da osobe rođene u 3 znaka Zodijaka ne znaju da čuvaju tuđe tajne.

Mnogo vole da tračare i ogovaraju druge, često bez ikakve zle namere. Oni, jednostavno, imaju potrebu da šire informacije ili se slučajno "izlete" pred drugima o tuđem životu.Strelac
Strelci su uvek usredsređeni na istinu. Ove bistre i harizmatične ličnosti ne mogu ništa da sakriju od drugih. Cene iskrenost u vezi i prijateljstvu, pa tako i sami često kažu više nego što je potrebno.

Takođe, pripadnici ovog horoskopskog znaka vole da drže pažnju drugih zanimljivim pričama, te ako im se vaša tajna svidi, verovatno će je podeliti s drugima.


Blizanci

Blizanci ne mogu da drže jezik za zubima. Njihova planeta je Merkur, zbog čega im je komunikacija na vrhu liste. Vole da budu u centru pažnje i da dele sa drugima interesantne informacije i priče.

Zato pripadnici ovog znaka nikada ne mogu da prećute iznenađenje, jer žele što pre da vas obraduju.

Devica


Mnogi ljudi rođeni u znaku Device vole da se mešaju u tuđ život. Često smatraju da sve znaju najbolje i da bi svet trebalo da funkcioniše po njihovim pravilima.

Ukoliko ne želite da igrate po pravilima rođenih u ovom znaku Zodijaka, pripazite se - Devica će verovatno početi drugima da priča kolike greške pravite u životu.
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/telegraf.rs

Povezane vesti:


>