Ostalo

Sme�no

Rakuten Viber proširio grupne pozive na 30 učesnika!

Rakuten Viber proširio grupne pozive na 30 učesnika! Funkcija će uskoro biti dostupna i za učeničke grupe, odeljenja, radne timove srednje veličine i kurseve za onlajn obuku.

Rakuten Viber proširio grupne pozive na 30 učesnika! Promo
Vođena željom da pruži podršku lokalnim zajednicama, vodeća aplikacija za bezbednu i besplatnu komunikaciju i razmenu poruka u Srbiji Rakuten Viber objavila je da će proširiti kapacitet grupnih video poziva na svojoj platformi na 30 učesnika za sve korisnike širom sveta. 

U vremenima pandemije kao „nove normalnosti“ i uzastopnih talasa uvođenja karantina širom Evrope, proširenje grupnih video poziva sa maksimalno 30 učesnika predstavlja odlično rešenje za potrebe školskih aktivnosti, konsultacije posle nastave, okupljanje radnih timova i veće porodične skupove.

"Viber je najpopularnija aplikacija za razmenu poruka u Srbiji i stalno radimo na unapređenju naše platforme kako bismo odgovorili na što više potreba naših domaćih korisnika u situacijama koje čine njihovu svakodnevicu. Nadamo se da će kroz najavljeno postepeno povećanje kapaciteta naših video poziva još više ljudi imati priliku da ostanu međusobno povezani i nastave svoju stvaralačku i efikasnu saradnju putem interneta“, napominje Atanas Rajkov, vodeći direktor regiona EMENA u kompaniji Rakuten Viber.


Za unapređenje biznisa 

Zahvaljujući potpuno novom i preglednom grupnom prikazu video poziva za desktop i mobilne platforme, korisnici lako mogu da vode svoje poslovne sastanke i razgovore u podesnom onlajn ambijentu.Porodica i prijatelji su vam bliži nego ikada 

Uz spomenutu novu funkciju, od sada je moguće okupiti još više članova porodice ili prijatelja u jednom video razgovoru. Tako će Viber i na ovaj način tokom proleća i dolazećih praznika pomagati svojim korisnicima da ostanu povezani i budu bliži jedni drugima, usled trenutne epidemiološke situacije.Za aktiviranje grupnog video poziva, potrebno je:


    • Pritisnuti “video” dugme pri vrhu ekrana mobilnog uređaja, ili jednostavno dodati još učesnika u tekući video poziv, ili direktno pozvati već formiranu grupu i odaberati učesnike


    • Uživati u gledanju i razgovoru sa svojim prijateljima, članovima porodice, društvom iz škole ili kolegama.
Ova objava prati uvođenje novog prikaza ekrana video poziva za desktop uređaje i mobilne platforme, koji korisnicima omogućava lakšu interakciju tokom video poziva. Funkcija će biti dostupna za Android i iOS operativne sisteme, i primenjiva za mobilne i desktop uređaje.

Kapacitet grupnih video poziva će biti dalje proširen tokom narednih meseci.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>