Region

Svet

Simbol pobede nad pandemijom! Egzit festival od 8. do 11. jula!

Egzit festival od 8. do 11. jula, za organizatore ovo simbol pobede nad pandemijom! Vučević je rekao da će ulaz na festival biti omogućen svima koji su vakcinisani i svima koji su preležali kovid-19.

Simbol pobede nad pandemijom! Egzit festival od 8. do 11. jula! Screenshoot/Youtube
Organizatori festivala ocenili su da bi održavanje tog festivala u julu mesecu na Petrovaradinskoj tvrđavi bilo "simbol pobede Srbije nad pandemijom".
 


"Nakon što je gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević izjavio da je festival Egzit moguće održati ovog leta, vest je odjeknula kao senzacija u svetskim muzičkim krugovima. Ova dugo iščekivana vest predstavlja ključnu potvrdu da će velika proslava 20. godišnjice festivala Egzit biti održana po planu od 8. do 11. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi, uz učešće nekih od vodećih svetskih zvezda", naveli su u saopštenju.
 


Oni su kazali da će na festivalu nastupiti između ostalih Dejvid Geta, DJ Snake, Tyga, Eric Prydz b2b Four Tet, Paul Kalkbrenner, Nina Kraviz, Boris Brejcha, Sheck Wes, Solomun, Paul van Dyk, Sepultura, Metronomy, Honey Dijon.
 

Vučević je rekao da će ulaz na festival biti omogućen svima koji su vakcinisani i svima koji su preležali kovid-19.
 
"Svim ostalim posetiocima iz zemlje i sveta biće omogućen brz antigenski test po veoma povoljnim cenama, u posebno organizovanoj zoni u neposrednoj blizini festivalskih kapija. Svi detalji vezani za ulazak na festival biće na vreme objavljeni na službenom sajtu Egzita u skladu sa budućim akutelnim merama propisanim od strane Vlade Srbije", piše u saopštenju.


Organizatori su rekli da su izuzetno uzbuđeni zbog te vesti i mogućnosti da sa publikom iz celog sveta na Petrovaradinskoj tvrđavi slave dve decenije festivala i "da slave život".
 
Direktor festivala Dušan Kovačević rekao je da građani treba da ostanu odgovorni u narednom periodu i pozvao je sve da ae vakcinišu.
 
"Uzevši u obzir sve teškoće kojima smo bili izloženi prethodnih godinu dana, već sada osećamo da će Veliki prasak pozitivne energije otvoriti potpuno nove dimenzije festivalskog iskustva i obeležiti ovogodišnji Egzit kao jedan od najposebnijih. Ipak, moramo ostati odgovorni u narednim mesecima i pozivamo sve koji su u prilici da se što pre vakcinišu, jer su zdravlje i bezbednost svih posetilaca, izvođača i članova tima, naš prioritet", rekao je direktor Egzita.Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com//www.021.rs


>