Region

Svet

Region

Serija Jedini izlaz će vas prikovati za ekrane, kao i Kalkanski krugovi!

Serija "Jedini izlaz" će vas prikovati za male ekrane, kao i "Kalkanski krugovi"! psihološki triler protkan misterijom sa Anđelkom Prpić u glavnoj ulozi, obeležiće april na Superstar TV. 

Serija Jedini izlaz će vas prikovati za ekrane, kao i Kalkanski krugovi! Screenshoot/Instagram




Ova uzbudljiva saga, zasnovana na zastrašujuće realnim situacijama, snimljena je u zajedničkoj produkciji Telekoma Srbija i “Stanković i sinovi”. Režiju potpisuje Darko Nikolić i prikazivaće se subotom i nedeljom od 21 čas.


Radnja serije “Jedini izlaz” vrti se oko neobične sudbine Ane Kolar. Žene koja je usled velikog požara u klubu čije ime nosi i sama serija izgubila muža Sašu. Ali i pamćenje na tu kobnu noć. Posle vremena provedenog u komi, Ana sa sinom Lukom nastavlja život progonjena čestim noćnim morama i napadima panike. Teško se miri sa gubitkom supruga.


Preokret nastaje šest godina kasnije, kada od nepoznate osobe dobija snimak na kojem vidi pokojnog muža. Poverovala je da je on i dalje živ. Potraga za Sašom vodiće Anu kroz zamršen krug nasilja, laži i ucena. I dovešće u pitanje sve što je mislila da zna o tragediji, ali i o svojoj porodici.

 

Kalkanski krugovi u drugoj sezoni otkriće naveće tajne!








U lanac zločina, koji počinje nestankom mlade advokatice, i to baš kada je Saša navodno stradao, ulazi i inspektor Štrbac. Dok sve radi protiv njih, dvoje junaka počinju zajedničku potragu za istinom. Ona će ih naterati da se suoče sa najmračnijim tajnama iz prošlosti.


Serija “Jedini izlaz” emitovaće se svakog vikenda od 21 čas na Superstar TV. Ovaj kanal mogu pratiti korisnici iris TV-a, kablovskog operatora Supernova i satelitske televizije m:SAT TV. Kao i korisnici u regionu preko m:tel-a CG i BiH i širom sveta preko MTEL Global.


Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE 


Pratite nas na Twitteru

I na Facebook-u 





 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Promo

Povezane vesti:


>