Region

Svet

Region

Stiže nova domaća serija ovog vikenda: Jedini izlaz! (VIDEO)

Stiže nova domaća serija ovog vikenda na Super Star kanalu! Psihološki triler “Jedini izlaz” uz veliki uspeh, bar koliko je to moguće u doba korone, doživeo je svoj bioskopski život, a sada i na male ekrane stiže kao serija od 10 epizoda. 

Stiže nova domaća serija ovog vikenda: Jedini izlaz! (VIDEO) Screenshoot/Instagram





“Jedini izlaz” emitovaće se na kanalu Superstar TV, po završetku serije "Kalkanski krugovi", vikendom od 17. aprila u 21.00.


Glumica Anđelka Prpić igra glavnu ulogu i prikazaće nam se u potpuno drugačijem svetlu od onoga što smo do sada gledali. Nedavno je izlavila da će joj ova uloga biti prekretnica u glumačkoj karijeri.

Snimanje je trajalo nekoliko meseci i završeno je krajem 2019. godine. Prvobitno planirana premijera filma je bila na proleće, međutim pandemija je sve projekte pomerila, pa tako i ovaj. Trenutno se očekuje da premijera filma bude u septembru u bioskopima.



Film je podržan od strane Filmskog centra Srbije, uz obrazloženje da je u pitanju sаvremeni triler sа vešto inkorporirаnim elementimа horor žаnrа i аngаžovаne socijаlne drаme.

 

Kalkanski krugovi u drugoj sezoni otkriće naveće tajne!








Scenario za film i seriju Jedini izlaz je napisao Marko Popović, dramaturg i pisac poklonicima kriminalističkog žanra poznat po romanu „Jedan pogrešan korak“. Pored Popovića, tu su i direktor fotografije Miljan Milovanović, scenografkinja Jelena Terzić Stanković, kostimografkinja Jelena Stefanović, montažer Stevan Marić, dok je za muziku zadužen Đorđe Miljenović (Skaj Vikler). Film je nastao u produkciji kuća Stankovic i sinovi, Telekom Srbija i Filmskog centra Srbije.


 

Srpski Dosije X: Serija Beležnica! Ovo je priča o neobičnim događajima!








Veliki požar u beogradskom noćnom klubu „Jedini izlaz“ odneo je dvanaest žrtava. Ana Kolar je te kobne noći bila u klubu zajedno sa svojim suprugom Sašom. Saša je poginuo, a Ana doživela teško trovanje ugljenmonoksidom zbog koga je bila u komi i ne seća se šta se dogodilo.

Ana nastavlja da živi sa sinom Lukom ali ne može da se pomiri sa gubitkom, pa ima česte noćne more i napade panike. Šest godina kasnije je objavljena presuda za krivicu u vezi sa požarom, Ani na mejl sa nepoznate adrese stiže video klip na kome ona vidi svog pokojnog muža i poveruje da je on i dalje živ.

Potraga za Sašom vodiće Anu kroz zamršen krug nasilja, laži i ucena i naterati je da se suoči sa najmračnijim tajnama iz prošlosti.




Pored Anđelke Prpić, kojoj je poverena glavna uloga, u filmu glume brojni glumci iz Srbije i regiona, a među njima Ljubomir Bandović, Danica Maksimović, Janko Popović Volarić, Nikola Ristanovski, Milena Predić, Milan Čučilović, Slobodan Beštić, Radoslav Milenković, Marko Janjić, Miloš Vlalukin, Vanja Ejdus…








Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE 


Pratite nas na Twitteru

I na Facebook-u 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Promo

Povezane vesti:


>