Region

Svet

Region

Serija Pevačica neće biti emitovana ovog proleća!

Serija “Pevačica”, koja je uz triler dramu “Porodica” ponela epitet najintrigantnijeg TV ostvarenja ove sezone, neće biti emitovana ovog proleća. Mada je prvobitno najavljena za mart, Miloš Timotijević je gostujući u emisiji “Sceniranje” otkrio da je prikazivanje “Pevačice” odloženo.

Serija Pevačica neće biti emitovana ovog proleća! Screenshoot/Instagram

Iako ćemo još morati da pričekamo na ovu kontroverznu priču, druga sezona počinje da se snima u avgustu. Ovu informaciju je otkrila Milica Pavlović, koja tumači glavni ženski lik i Miloševu partnerku u seriji.


– Miloš mi je mnogo pomogao tokom snimanja serije “Pevačica”. Trudio se da prečicama dođemo do zajedničkog cilja, a to je da, skromno ću reći, pokidamo prvu sezonu. Mnogo smo radili na svojim likovima i celoj seriji da ne mogu da ostanu imuni. Jedva čekam da počne prva sezona i da u avgustu počnemo da snimamo drugu – rekla je Milica Pavlović.


I Miloš ima samo reči hvale za Milicu, koja, kako kaže, ima neverovatan talenat za glumu.

 

Sloba Radanović dobio ulogu u Balaševićevom filmu!
– Kada sam razmislio da treba da igram sa Milicom Pavlović u seriji, shvatio sam da je njoj to blisko. Zna šta je kamera, snima spotove… Opet, nije isto izgovarati tekst i pevati u spotu, ali veoma dobro se snašla. Kako su dani snimanja odmicali, tako smo svi bili šokirani koliko je napredovala iz dana u dan. Ne mogu da dočekam da gledam seriju i da vidim kako smo nas dvoje funkcionisali – rekao je Miloš Timotijević.


A na pitanje kada bi trebalo da počne sa emitovanjem serija “Pevačica”, Miloš je odgovorio:

– Prva sezona je trebalo da bude prikazana u martu, ali je pomerena za jesen. Koliko sam shvatio, termini na televizijama popunjeni.Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE 


Pratite nas na Twitteru

I na Facebook-u 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/filmitv.rs


>