Svet

Region

Kristina Agilera pijana upala na rođendan i legla slavljeniku u krevet

Od kada se razvela od Džordana Bratmana Kristina Agilera ne prestaje da šokira javnost. Prvo je  nabacila dosta kilograma i poprilično promenila svoju figuru, pa je u rekordnom roku našla novog dečka, a sada je i u pijanom stanju napravila incident.

Kristina Agilera pijana upala na rođendan i legla slavljeniku u krevetKristina je navodno nepozvana upala na rođendan Džeremija Rinera. Tamo se toliko napila da je svima bilo neprijatno da se nađe u njenom društvu."Kristina je bila užasna na zabavi. Ponašala se kao budala, a dečko je morao da je ućutkuje i govori da ide na spavanje", ispričali su neki od ljudi koji su se tada nalazili na zabavi.

Posle nekoliko neprijatnih scena koje je priredila, Kristina je rešila da malo odmori pa je legla slavljeniku u krevet.

"Neko mi je prišao i rekao da je Kristina u mojoj sobi. Otvorio sam vrata i pitao je šta radi. Ona je počela nešto nerazgovetno da priča, a njen dečko Metju je trljao po leđima kako bi joj bilo bolje. Ko to radi? Došla je nepozvana i ušla mi u krevet. Moji roditelji su bili na toj zabavi", ispričao je navodno Džeremi na after partiju posle dodele Zlatnih globusa.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>