Region

Svet

Goca Božinovska neutešna nakon majčine smrti!

Pevačica Goca Božinovska neutešna nakon majčine smrti! Goca je bila veoma vezana za majku i poslednjih meseci je brinula o njoj i boravila u Kraljevu kako bi provela što više vremena sa njom.

Goca Božinovska neutešna nakon majčine smrti! Screenshoot/Instagram
Majka pevačice Goce Božinovske preminula je nakon duge i teške bolesti.

Goca je poslednje tri godine brinula o bolesnoj majci Radmili, koja je bolovala od demencije.

Pevačica se i slikom na Instagramu oprostila od majke.

"Mila moja majko. Ovo je prvi put da ostajem bez tvoje podrške...Neka te anđeli čuvaju", napisala je Goca Božinovska u opisu njene fotografije


Vest o njenoj smrti podelile su Gocine ćerke koje su se na društvenim mrežama emotivnim porukama oprostile od bake.

"Moj dobri anđele, zbogom. Hvala ti na najlepšem detinjstvu", napisala je Jelena Vučković uz fotografiju na kojoj drži baku za ruku.


"Na bakin krevet sleteo leptir: Kažu da je to duša, čudno da dođemo ovde i da nas ne dočekaš sa kolačima na šporetu. Nedostajaćeš nam", napisala je Zorana Šijan.


Inače, Goca je bila veoma vezana za majku i poslednjih meseci je brinula o njoj i boravila u Kraljevu kako bi provela što više vremena sa njom.

- Istina je da je moja majka nepokretna i nesvesna, njeno stanje je gore nego ikad. Starost čini svoje. Jedva se mirim s tim, ali šta je, tu je. Nakon operacije kuka ovog leta puštena je iz bolnice kući u Kraljevo, gde provodim sve svoje vreme i maksimalno sam joj posvećena. Čuvam je kao bebu, umivam, presvlačim i hranim - pričala je Goca.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Alo

Povezane vesti:


>