Style

Ljubav

Nedeljni horoskop: Nalet dobre energije!

Nedeljni horoskop za drugih šest znakova Zodijaka. Neki su u naletu dobre energije, ali ih savladavaju nestrpljenje i nervoza. Pogledajte šta vam zvezde poručuju za narednih sedam dana.

Nedeljni horoskop: Nalet dobre energije! Svet Plus





VAGA

Posao

U naletu ste dobre energije, ali vas savladavaju nestrpljenje i nervoza. Vaša promenljivost raspoloženja nije prijatna okolini, pa su mogući sitni sukobi i rasprave. Informacije koje ćete ovih dana dobiti nose putokaz u kom smeru ide vaš profesionalni razvoj. Ostanite skoncentrisani, a nestabilno raspoloženje umirite vežbanjem i treningom.


Ljubav

Sami ste sebi dovoljni, pa vas mračno raspoloženje voljene osobe ne remeti. Izbegavanje susreta nije pravo rešenje, suočite se sa problemom. Romantika gubi na snazi, pa ako na vreme ne preduzmete nešto konkretno do kraja ovog perioda može doći do ozbiljne krize ili raskida veze.

Zdravlje

Čuvajte se virusa.




ŠKORPIJA

Posao

Otvaraju vam se šanse da dovršite započete projekte, ali sve je još uvek samo u planovima. Prava realizacija podrazumeva konkretno sklopanje ugovora, ali na to ćete još čekati. Ne gubite strpljenje jer to ne znači da su poslovi propali. Ove dane i kratkotrajan predah iskoristite da temeljno pripremite teren za ono što predstoji.



Ljubav

Voljena osoba vam ne daje dovoljno topline koliko vam je u ovom periodu potrebno. Previše ste zahtevni pa vam ovih dana sledi zahlađenje odnosa. Nešto iz prošlosti vas naročito brine. Sećanje na propalu veliku ljubav može vam pomutiti šansu da ostvarite novu vezu.

Zdravlje

Problemi sa zubima.



STRELAC

Posao

Ovaj period je za vas u znaku završetka zaostalih obaveza. Sve u vezi toga biće otežano i podložno previdima i malerima. Dobra strana svega je to što će vam sitni dnevni problemi skrenuti misli i ublažiti nervozu. Osim toga, postoje šanse da neke svoje ideje predstavite i dobijete pozitivnu ocenu od strane osoba na čiju podršku niste računali.


Ljubav

Preko bliskih prijatelja predstoji vam jedno novo poznanstvo. Malo opuštanje i prihvatanje izazova može vam prijati, ali dugoročno, vi znate da to nije za vas. Zbog naglašene promenljivosti raspoloženja pojačano ste osetljivi, a to nije obećavajuća atmosfera za ove dane.

Zdravlje

Alergije.






JARAC

Posao

Hoće vas posao pa vam stiže ponuda za dodatni rad koji vam trenutno nije neophodan. Razmišljate da se upustite u to uz opravdanje koje nalazite u finansijskoj naknadi koja nije nešto naročito, ali nije ni za zanemarivanje. Prihvatite jer će vam se ovaj posao dugoročno veoma isplatiti. Osim toga, otvara vam se i prilika da dovršite sve zaostale finansijske obaveze.


Ljubav

Zahtevni ste prema sebi. Voljenoj osobi nije lako s vama jer isto očekujete i od nje. Vaše provokacije mogu biti okidač za neprijatnu raspravu. Kvalitetan i iskren razgovor može razrešiti neke nesporazume koji vas navode da poverujete da se pojavio veliki problem u vašem ljubavnom odnosu.

Zdravlje

Bolovi u nogama.



VODOLIJA

Posao

Stiže vam povoljna prilika, ali da biste je iskoristili morate pristati na kompromis koji je za vas, bar do sada, uvek bio neprihvatljiv. Prolazni zastoj je moguć, ali ukoliko ostanete istrajni, posao koji ovih dana otpočnete ima potencijal da se u daljoj budućnosti proširi. Budite spremni na to da će sve potrajati duže nego što očekujete.


Ljubav

Prilika da na brzinu dovedete svoj život u red može vas navesti na pogrešne poteze. Ukoliko je vaša ljubavna veza imala bilo kakvu primesu tajanstvenosti, budite spremni na to da vam, ovih dana, zvezde nisu naklonjene i da svaka tajna preti da postane javna.

Zdravlje

Premor.



RIBE

Posao

Vreme za kvalitetan predah. Moguća je ponuda da se priključite jednoj volonterskoj organizaciji gde bi vaši kvaliteti došli do potpunog izražaja. Ipak, bez obzira na izazove, ne podležite potrebi da nešto novo otpočnete, jer nije povoljan period za to. Ako se pažljivo organizujete i ne rasipate svoje potencijale, izazovni aspekti će proći bez posledica.


Ljubav

Partner nema razumevanja kada su u pitanju vaši zahtevi. Iskreni razgovori, zajedničko provedeno vreme i duge šetnje smiriće tenziju koja se gomila. Pružite mu malo podrške i topline, čak iako niste raspoloženi. Ne zaboravite da vas on iskreno poštuje i voli.

Zdravlje

Bolovi u leđima.

 

Nedeljni horoskop: Ovo je period kada trud može biti nagrađen!




Viber

Autor: Astrolog Suzana Ban
Izvor: Magazin Novosti

Povezane vesti:


>