Region

Svet

Aca Lukas: Jelena Karleuša zamišlja da ima muža!

Medijski rat Jelene Karleuše i Ace Lukasa se ne smiruje. Jelena Karleuša zamišlja da ima muža i o kojim to muzičarima ona priča, kako su muzičari uopšte njene kolege?!

Aca Lukas: Jelena Karleuša zamišlja da ima muža! Screenshoot/Instagram

Nakon što je folk pevač Aca Lukas u javnost izneo informaciju da je Karleuša imala seksualnu vezu sa vlasnikom "Junajted grupe" Draganom Šolakom, zbog čega ona sada navodno podržava proteste usred pandemije, oglasila se i pevačica.Naime, Jelena Karleuša je u jednom intervjuu izjavila da je želela da stane iza kolega i podrži one koji ne rade zbog pandemije, za razliku od Lukasa, koji to ne čini. Pošto ga je direktno prozvala, rekavši da nije kolegijalan, istakla je i da ne sme da se poziva na to što joj je muž milioner, pa joj je, samim tim, olakšano u vremenima krize, Lukas je rešio da joj ponovo očita bukvicu.


- Pitajte Karleušu koliko je ona do sada dala članovima svog tima i benda, pa ću ja da pokažem koliko moji dobijaju mesečno! Koji muž?! Ko je pominjao muža, ja ne znam da ona ima muža?! To još samo ona priča da ima muža - čudio se Aca Lukas, pa nastavio dalje za Srpski telegraf:


- I o kojim ona to muzičarima priča, kako su muzičari uopšte njene kolege?! Bolje bi joj bilo da snimi neku pesmu, evo vidim mala Vanja Knežević snima i, kako je krenula, oduvaće je, biće veća zvezda od nje. To je samo dokaz koliko ta žena srlja i sve pogrešno radi!- završio je.

Podsetimo, rat Jelene Karleuše i Ace Lukasa počeo je nedavno kada se Karleuša oglasila na Instagramu i pozvala ljude da se okupe na protestu muzičara protiv mera koje su donesene zbog suzbijanja pandemije KOVID-19. Lukas je tada izjavio kako je sumanuto to što Karleuša podržava bilo koji vid okupljanja, a na sve to je tvrdio da ima dokaze za to što je otkrio da je ona u navodnoj vezi s direktorom "Junajted grupe" Draganom Šolakom.
 

Finale! Kalkanski krugovi 10. epizoda: Miona na korak od smrti! (VIDEO)
Vanji radi pesmu Cecinin saradnik

Vanja Knežević nedavno je objavila da nakon progona iz "Granda" i javnog linča koji je usledio s Karleušom na čelu snima svoju prvu pesmu. Veliku pažnju javnosti privuklo je to što je ostvarila saradnju sa hitmejkerom Damirom Handanovićem, koji inače radi pesme i Svetlani Ražnatović, koja joj je, navodno, i pomogla tako što je povezala sa svojim saradnikom.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Republika.rs

Povezane vesti:


>