Region

Svet

Lidija Vukićević doživela osudu pojedinaca jer je branila Lečića!

Lidija Vukićević doživela osudu pojedinaca jer je branila Branislava Lečića! Glumica je pre nekoliko dana u razgovoru za medije postavila pitanje: "Kako to da mene niko nije silovao za 30 godina karijere?"

Lidija Vukićević doživela osudu pojedinaca jer je branila Lečića! Screenshoot/Instagram




Lidija Vukičević je komentarisala slučaj Danijela Štajnfeld - Branislav Lečić pa je između ostalog izjavila i sledeće:


"Ja se pitam kako to mene niko nije silovao. Evo, 30 i nešto godina sam na sceni, nisam ni ružna ni ovakva ni onakva. Bila sam jedna od najpopularnijih glumica stare Jugoslavije. Ne kažem da mi se nisu nametali muškarci na taj način, ali me niko nije silovao, svi su bili razumni i shvatili su odbijanje" - ceo intervju sa Lidijom možete pročitati OVDE.


Njena izjava naišla je na osudu nekih od korisnika društvenih mreža, a na Tviteru gotovo da niko nije stao na njenu stranu. Mnogi su je napali jer nije solidarna sa ženama, pa su mnogi pozvali na bojkot glumice.





- Je li realno da je Lidija Vukićević izjavila: "što mene niko nije silovao za 30 godina karijere?!" E vrano jedna. Uvek je imala taj neki vajb koji ju je činio meni užasno odvratnom osobom. Volim kada se iznova ispostavi da sam u pravu. Žena je ženi vuk! - napisala je izvesna lejdi_moon.


Bilo je naravno i onih koji su na društvenim mrežama, podržali stav glumice, pa je jedan od korisnika Facebook- a napisao:

- Lidija Vukčević pametna i najzgodnija glumica bivše Juge, svaka čast. 



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>