Region

Svet

Saša Vidić: To sto Seka Aleksić radi mislim da nije dobro!

Saša Vidić ozbiljno je zamerio nekadašnjoj prijateljici! To sto Seka Aleksić radi mislim da nije dobro!  Dotična zagovara antivakcinaštvo, što je zakonom zabranjeno.

Saša Vidić: To sto Seka Aleksić radi mislim da nije dobro! Screenshoot/Instagram





Još jednom estradnom prijateljstvu je, po svemu sudeći došao kraj, i to zbog vakcinisanja. Saša Vidić ozbiljno je zamerio nekadašnjoj prijateljici Seki Aleksić što je jednim svojim statusom dovela delotvornost cepiva u pitanju, odnosno da li pomažu ili ne.

- Dotična zagovara antivakcinaštvo, što je zakonom zabranjeno. Ja sam jako kategoričan ka tim ljudima koji su antivakseri. To sto radi mislim da nije dobro, to je moj stav - rekao je Saša Vidić da bi na pitanje, ako su već dobri, zašto joj kritiku nije uputio privatno, u poruci.


- Kad javno zagovara antivakcinarstvo, ja javno i odgovaram - rekao je Saša za Svet, koji nije propustio priliku da Seku isproziva i na polju njene duhovnosti koju ona već duže vreme propagira.






- Tuman, sveto mesto svakodnevno posećuje na hiljade vernika kako bi prisustvovali grupnoj molitvi i celivanju moštiju svetog Jakova i Zosima, kaže ona. Sve je to ok za rani srednji vek, nego zar ti nisi išla na vantelesnu oplodnju? Šta više propagira te laži. Još jedna javna i jadna antivakcinska poruka biće verbalno kažnjena. Znam te, znaš me. Mislim da Seka Aleksić sem manastira treba da poseti i neku kovid bolnicu. Seka ceo život vidim, a ne vidi, čuje, a ne čuje - izjavio je Vidić o Aleksićki, koja je u međuvremenu prestala i da ga prati na instagramu.



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Republika.rs

Povezane vesti:


>