Zadruga

Parovi

Nenad Aleksić Ša: Ja sam najsposobniji čovek na svetu i nema mi ravnog!

Uprkos svakodnevnim svađama, ljubavnici maštaju o nastavku veze u spoljnom svetu, a Nenad Aleksić Ša za sebe kaže, ja sam najsposobniji čovek na svetu i nema mi ravnog!

Nenad Aleksić Ša: Ja sam najsposobniji čovek na svetu i nema mi ravnog! Screenshoot/Instagram





Ekipa "Paparaco lova" pratila je Ivanu Aleksić i zabeležila snimke koji potvrđuju da još živi na istoj adresi iako se spekulisalo da će da se preseli nakon što ju je reper javno prevario.


Za to vreme Nenad Aleksić u "Zadruzi" iz dana u dan priča kako jedva čeka da sa Tarom poradi na bebi, koju želi celog života. Uprkos svakodnevnim svađama, ljubavnici maštaju o nastavku veze u spoljnom svetu, kao i o deci. Tema o bebi načeta je tokom emisije "Pitanje gledalaca" kada je Milan Milošević pročitao sledeće pitanje:



- Pričate o bebi i budućnosti, mislite li da ste spremni jer se svađate svaki dan?

-Poslednja dva dana ja mu baš to i pominjem za bebu, planiramo budućnost, o bebi, zato se ja vodim logikom Đedovića, šta je ovde, boli me uvo! Napolju ćemo biti top. On me sada ispravlja i kaže da sva ova prašina za njega nije glupost. Ja mislim da sam i te kako spremna za bebu i želim Nenadovu bebu, naše dete- odgovorila je Tara.


- Ja sam najsposobniji čovek na svetu i nema mi ravnog- rekao je Ša.





- Jesi spreman da se nosiš sa budaletinom Tarom Simov?- ubacila se Miljana Kulić, koja je sve posmatrala sa strane.


- Gledaoci ne znaju kakav život ja vodim. Sposoban sam da odgajam dete i biću top ćale, mislim da je i ona sposobna za to. Ako prođemo ovo, sve ćemo onda moći. Ima da budemo moćni. Niko se ovako nikada nije borio za mene, kao moja Tara- objasnio je Ša svoje stavove.


- Ja bih se drugačije ponašala da sam Ivana, ti praviš dete s ljubavnicom, kako vas nije sramota, a žena kod kuće čeka, vređate nju- oštro ih je osudila Miljana.

Miljanine reči donekle potvrđuje snimak "Paparaco lova", iz kog se vidi da Ivana još nije promenila adresu stanovanja.




Ona je prvo išla s drugaricom u stanicu policije. Potom su se autom uputile u jedan hipermarket, gde su napunile kolica namirnicama za kuću. Ivanu je drugarica potom odvezla do njene zgrade, u kojoj i dalje živi u stanu u kom je živela sa Ša.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>