Zadruga

Parovi

Mina Vrbaški o prljavoj igri: Ša je očigledno varao ženu na svakom koraku!

Otkrila je sve o prljavoj igri! Ša je očigledno varao ženu na svakom koraku!  Mina Vrbaški dane provodi van Zadruge zbog zdravstvenih komplikacija, ali je progovorila o aktuelnim dešavanjima iz rijalitija.

Mina Vrbaški o prljavoj igri: Ša je očigledno varao ženu na svakom koraku! Screenshoot/Instagram
Da li si se čula sa Ivanom Nenadovom? - pitao je voditelj.- Nisam stigla, ali zvaću je sutra. Dala sam neki intervju za Ša i Taru. Ja u rijalitiju igram igru sa njima, približila sam se njima, ja to ne podržavam, toliko mi je odvratno i grozno. Sa njima ne mogu da budem prijatelj, naročito sa Ša. Da ja dobijem uvrede zbog toga što sam rekla... Naravno da ću da budem prljav igrač što se tiče ljudi kao što su njih dvoje. Na Ivaninoj sam strani, ona je divna žena - istakla je Mina Vrbaški.Da li misliš da su stvarno zaljubljeni toliko i da li vidiš perspektivu? - pitao je voditelj.

- Perspektiva ne postoji, to je zatvoren prostor. On je neko sa kim može da se lako manipuliše. Očigledno je varao ženu na svakom koraku, a da se to nije primetilo. Ivana kada je rekla Kenanu 13. januara da se skloni od Tare, trebalo je da mu bude amin i kraj. Tara je njemu pisala pre par godina, Ivana mu je i tada rekla da se skloni od nje, da mu ne treba takav profil devojke, da mu kvari ugled. Vidiš šta je sudbina, šta se sve dogodi - rekla je Mina.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>